1. Home
  2. Ontdek het Park
  3. Evenementen
  4. Hoge Veluwe Loop
  5. Bereikbaarheid en parkeren
Print Lees voor

Bereikbaarheid en parkeren

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is gelegen tussen Arnhem, Ede en Apeldoorn.

LET OP: 5 OKTOBER IS HET PARK AUTOVRIJ!

 

Op 5 oktober kunt u met de auto alleen gebruik maken van Ingang Otterlo. Vanaf deze ingang is het centrumgebied van het Park bereikbaar, waaronder het Bezoekerscentrum, het Museonder, Restaurant De Koperen Kop en het Kröller-Muller Museum.


Alle andere autowegen zijn deze dag geheel autovrij! U kunt met de auto dus géén gebruik maken van Ingang Hoenderloo en Ingang Schaarsbergen. Deze ingangen zijn uiteraard wel open voor fietsers en wandelaars.

Openbaar vervoer

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 108 stopt bij de start-finish locatie. Dit is lijn Ede-Apeldoorn. Kijk voor de dienstregeling van Busmaatschappij Syntusop http://www.syntus.nl/, kijk op www.9292ov.nl of bel 0900 - 9292 (70 ct/m). 

Auto

Vanaf de snelwegen A1, A12 en A50 volgt u de borden 'Park Hoge Veluwe/Kröller-Müller Museum'. Daarna verwijzen aparte 'Hoge Veluwe Loop-borden' u naar de speciale parkeerlocatie gelegen aan de N304 tussen Otterlo en Hoenderloo.

 

Gratis parkeren

Let op: het park is deze dag geheel autovrij! Speciaal voor deelnemers aan de Hoge Veluwe Loop is er op 5 oktober een apart parkeerterrein geopend waar zij gratis kunnen parkeren. Dit parkeerterrein ligt tegenover het hoofdkantoor van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar ook het inschrijfplein en de start/finishlocatie is. Klik hier voor een routebeschrijving en routekaart. Het adres van het hoofdkantoor is Apeldoornseweg 250, 7351 TA Hoenderloo.

Let op: het parkeerterrein bevindt zich op terrein van Defensie. Volg de borden, blijf op de weg en steek alleen over op de aangegeven plaats. Het parkeerterrein is open vanaf 8.00 uur en sluit om 18.00 uur. De ervaring leert dat door de drukte de afstand van uw auto naar het inschrijfterrein kan oplopen tot ongeveer 2 km. Houd dus rekening met een stuk wandelen en kom daarom ook ruim op tijd. 

Deel op
Geen artikelen
Help De Hoge Veluwe uit de brand

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.
Weersverwachting
Vandaag
15° / 24°
Morgen
14° / 25°
Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe wordt gesteund door:
Steun het park