BBQ all day

Praktische informatie

Datum: zie agenda
Tijdstip: 16:00 tot 20:00 uur
Locatie: Marchantplein
Prijs: € 14,50 per persoon (excl. entree Park)
Reserveren is verplicht.

Evenementen

Het barbecueseizoen wordt op zondag 21 en zondag 28 mei officieel geopend met een nieuwe activiteit: BBQ all day!

Tijdens deze dagen kunt u tussen 16.00 en 20.00 uur genieten van heerlijke BBQpakketten met biologisch vlees. De pakketten bestaan uit een assortiment aan vleesproducten, patat, koude sauzen en een lentesalade. De patat wordt naar u toe gebracht tijdens het BBQen, zodat u heerlijk knapperige patatjes heeft.Op het Marchantplein bij het Bezoekerscentrum wordt voor u een picknicktafel met BBQ gereserveerd, waar u kunt genieten van de gezelligheid, lekker eten en de geur van gegrild vlees.

Voor de liefhebber draait er op het plein een varken aan het spit, als u nog trek heeft in een heerlijk stukje varkensvlees. Bovendien is er op het plein een collega van het Parkrestaurant aanwezig die u kan voorzien van een lekker koud flesje wijn.

De reserveringen sluiten op de donderdagen voor het evenement (18 mei en 25 mei 2017), in verband met het samenstellen van de BBQpakketten.

U kunt de BBQpakketten afhalen en betalen bij het Parkrestaurant.

Het BBQpakket kost €14,50 per persoon en bestaat uit:

  • Saté van driesterren kippendijenvlees (1 p.p.)
  • Worst van biologisch Beemsterlant's varken (1 p.p.)
  • Hamburger van biologisch Herefordrund (1 p.p.)
  • Friet (1 p.p.)
  • Koude sauzen (2 soorten)
  • Lentesalade

Let op: deze activiteit gaat alleen door bij droog weer. De barbecues zijn alleen beschikbaar voor mensen die BBQpakketten hebben gereserveerd.