Bronstexcursie met diner

Praktische informatie

Data: alle maandagen, woensdagen, donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen in september
Tijdstip: 17.00 - 21.30 uur 
Start: Museonder
Prijs: € 52,50 per persoon (excl. entree Park)
Reserveren is verplicht. U vindt dit arrangement in onze ticketshop onder het kopje activiteiten.
NB: In verband met de kans om wild te zien is het bij deze excursie niet toegestaan om een hond mee te nemen
Tip: neem een verrekijker mee
Let op: deze activiteit duurt tot na sluitingstijd van het Park. U kunt het Park uitsluitend via ingang Otterlo verlaten. Het is daarom aan te raden bij aankomst in het centrum van het Park te parkeren. 

Wandel- en/of Fietsexcursies

Beleef de imposante hertenbronst van dichtbij en geniet na afloop van een prachtig diner. 

In de nazomer strijden de mannelijke edelherten om de gunst van de hindes, waarbij het er soms heftig aan toe kan gaan. Onze natuurgids neemt u mee naar een exclusieve wildobservatiehut met goed zicht op de wildweide waar de kansen om de bronst te zien, maximaal zijn. In de observatiehut wacht een smakelijke verrassing op u en voorziet de gids u van alle informatie over herten, hun leefwijzen, het beheer en de bronst. 

Rond half acht levert de natuurgids u af bij het Restaurant De Hoge Veluwe waar een heerlijk driegangendiner wacht. Onze chefs worden volop geïnspireerd door wat de natuur en het seizoen met zich meebrengt. De eerste paddenstoelen, wild uit eigen Park, groentes, kruiden en fruit uit onze eigen moestuin mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens dit exclusieve diner. Uiteraard kan onze sommelier een bijpassend wijnarrangement verzorgen.

Na afloop kunt u alleen via ingang Otterlo het Park verlaten.

 

 

Foto burlend hert met tegenlicht: Piet Merrebach

Kijk in de praktische informatie op welke dagen deze activiteit geboekt kan worden. Klik vervolgens op tickets en selecteer de juiste datum. U vindt dit arrangement onder het kopje activiteiten.