Doe mee aan de Lentefotowedstrijd!

Schoolvakantie

Wat een prachtig jaargetijde is de lente. De natuur toont zich vol enthousiasme in al haar glorie, de zon verwarmt je gezicht; een seizoen wat bij uitstek geschikt is voor een fotowedstrijd!

Doe mee aan de lentefotowedstrijd van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, en maak kans op mooie prijzen.

De lentefotowedstrijd bestaat uit twee categorieën, namelijk ‘camera’ en ‘smartphone’. Binnen de categorie ‘camera’ worden twee winnaars gekozen: één winnaar gekozen door de vakjury en één publiekswinnaar (via Facebook). De vakjury kiest vijf foto’s die in aanmerking komen voor de publieksprijs, op deze foto’s kan in de week van 29 mei tot en met 5 juni via Facebook gestemd worden. De winnaar van de categorie ‘smartphone’ wordt gekozen door de vakjury.

Wil je meedoen? Stuur dan jouw mooiste foto('s) van de lente in het Park in hoge resolutie (minimaal 2 MB) naar fotowedstrijd@hogeveluwe.nl o.v.v. lentefotowedstrijd. Vermeld hierbij je naam, de locatie van de foto, of je deelneemt aan de categorie ‘camera’ of ‘smartphone’, en een bijschrift. Meedoen kan tot maandag 29 mei, 08.00 uur. Let op: de ingezonden foto(‘s) moeten in Het Nationale Park De Hoge Veluwe gemaakt zijn.

De winnende foto’s worden getoond op de website en social media van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Je maakt kans op de volgende prijzen: 

Prijzen

  • Winnaar categorie ‘camera’, gekozen door de vakjury: fotosafari met de boswachter
  • Winnaar categorie ‘camera’, gekozen door publiek: fotosafari met de boswachter
  • Winnaar categorie ‘smartphone’, gekozen door de vakjury: fotosafari met de boswachter

De winnaars worden dinsdag 6 juni bekend gemaakt.

Heel veel succes, we verheugen ons op de mooie inzendingen!

Met het inzenden van een foto accepteer je de wedstrijdvoorwaarden