Familieconcert Vreemde Vogels

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus zijn alle activiteiten tot en met 31 juli 2020 geannuleerd. 

Datum: 29 en 30 april, 1 en 2 mei 2020
Tijdstip: Start bij het Museonder om 10.30, 11.45 en 13.00 uur
Duur: 45 minuten
Prijs: € 5,00 (excl. entree Park).
 

Familie Muziek

Het familieconcert Vreemde Vogels (6-11 jaar) is een uniek kinderconcert in het bos. Luister naar het zingen van de vogels, geritsel van de insecten en het kraken van de takken. Help jij mee met het vinden van de mooiste geluiden uit de natuur?

Alle muziek is verdwenen...
Er iets vreemds aan de hand. Alle muziek is weg, zomaar verdwenen. Alle muzikanten over de hele wereld krijgen geen noot meer uit hun instrument. Ook uit de klarinetten van de vier mannen van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet komt geen geluid meer. Maar ze laten het er niet bij zitten. Ze gaan op onderzoek uit. En beginnen met zoeken in het mooiste muziekpaleis van het land: Het Concertgebouw in Amsterdam.

Zoek mee!
Maar ook in Het Concertgebouw heeft het noodlot toegeslagen. Muzikanten dwalen verslagen door de gangen van het gebouw. Gelukkig weet een heldhaftige dirigent raad! Hij stuurt de vier mannen van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet op missie: 'Ga terug naar de natuur! Luister naar het zingen van de vogels, geritsel van de insecten en het kraken van de takken en neem die muziek mee terug naar de stad!'. Maar de mannen kunnen dat niet alleen. Ze vragen alle kinderen hen te helpen. Help jij mee met het vinden van de mooiste geluiden uit de natuur?