Fuse – live in concert

Praktische informatie

Data: zondag 27 augustus 2023
Tijdstip: 16.00 tot 17.30 uur
Locatie: Evenemententerrein in het centrum van het Park
Prijs: Gratis (excl. entree Park)

Muziek

Geniet van een sprankelend openluchtoptreden van Fuse. 

Voor kijkers van het tv-programma Podium Witteman behoeft Fuse vrijwel geen introductie meer. Het Amsterdamse zestal is een vaste toevoeging aan het format en laat al jaren hun veelzijdigheid zien in de muzikale liveshow over klassieke muziek en verwante genres. De groep is virtuoos en aanstekelijk op elkaar ingespeeld. Waar ze ook staan: Fuse neemt het publiek in no-time mee in hun eigen muzikale wereld. Een wereld waarin je sporen vindt van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal music en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken. 

Het optreden van Fuse wordt gepresenteerd door Jet Berkhout, bekend van onder andere De Muziekfabriek op NPO Klassiek. Jet Berkhout:

’Omdat ik tussen de klassieke werken in steeds maar kort aan het woord ben op de radio, zie ik het als een uitdaging mijn teksten veel zeggingskracht te geven. Dat doe ik vaak door er iets persoonlijks in te leggen. Het is een lot uit de loterij dat dit mijn werk is’

Lees meer over Fuse op hun website


Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Zabawas en het Elise Mathilde Fonds.

Voor dit evenement is geen ticket nodig. Voor toegang tot het Park heeft u wel een geldig toegangsbewijs nodig; deze kunt u in de ticketshop aanschaffen.