Gratis entree bij diner

Praktische informatie

Data: dagelijks van 1 april t/m 31 augustus
Tijdstip: vanaf 17:00 uur tot een uur voor sluitingstijd van het Park

Eten en drinken

Van 1 april tot en met 31 augustus kunt u extra voordelig komen genieten van alles wat Het Nationale Park De Hoge Veluwe te bieden heeft. Als u na 17.00 uur een dagentreekaartje koopt bij één van de ingangen en daarna gaat dineren in Restaurant De Hoge Veluwe, krijgt u uw entreebedrag terug (excl. auto).

Culinair genieten midden in de natuur

Ga zitten, kies iets lekkers van de kaart en geniet van goed eten, midden in de natuur. Tijdens het eten hoort u de vogels en wordt u omgeven door rust en ruimte. De kaart van Restaurant De Hoge Veluwe biedt voor ieder wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van een salade van het seizoen met honing van eigen bijen of onze hertenbiefstuk met kimchi uit onze moestuin?

Voorwaarden:

  • Bij aankoop van een dagentreekaart voor het Park na 17.00 uur bij één van de ingangen én besteding van €25,- per persoon (kinderen van 6 t/m 12 jaar €12,50 per persoon) in Restaurant De Hoge Veluwe, ontvangt u in het restaurant uw entreeprijs terug.
  • Dit geldt alleen voor de dagentreekaarten voor personen, niet voor de auto. Voor de auto betaalt u entree in verband met de belasting op het milieu.
  • Deze actie geldt niet voor arrangementen, online tickets en voor kaarthouders.

Meer over Restaurant De Hoge Veluwe