Hoge Veluwe Lezing: Peter Klosse

Lezingen

Peter Klosse is eigenaar van Hotel restaurant De Echoput bij Apeldoorn. Het ligt midden in de Koninklijke bossen van het Loo en de Echoput heeft zich als restaurant al sinds de jaren 60 gespecialiseerd in al het lekkers uit het bos, paddenstoelen, vossenbessen en uiteraard vooral ook wild.

Veel vernieuwingen op het gebied van wildbereiding stamt uit de keuken van de Echoput, bijvoorbeeld de naturel bereiding en de gespitste bereidingsmethode.
Peter Klosse staat ook bekend als de smaakprofessor van Nederland. Hij is lector Gastronomie in Maastricht en auteur van vijftien boeken, waaronder Werken met Wild. Kortom hij staat borg voor een smakelijk verhaal over het meest natuurlijke vlees dat er is: wild.

Praktische informatie

Datum: zondag 2 oktober 2016
Tijdstip: van 14.00 tot 15.00 uur
Locatie: de Hoedzaal in het Parkrestaurant De Hoge Veluwe
Prijs: € 2,50 per persoon (excl. entree Park)
Vrienden gratis
Reserveren verplicht