Hoge Veluwe Lezing: 'Vleermuizen een jaar rond' door Anne Jifke Haarsma

Datum: nieuwe datum nader te bepalen
Tijdstip: van 10.00 tot 11.00 uur
Locatie: Park Paviljoen
Prijs: € 5,00 per persoon (excl. entree Park, incl. koffie/thee)
De lezing begint om 10 uur; wanneer u gebruik wilt maken van een gratis kopje koffie of thee, verzoeken wij u om ruim op tijd aanwezig te zijn. 
Reserveren is verplicht

Lezingen

Leer alles over het verborgen leven van vleermuizen in het Park. 

Als erfenis uit de Tweede Wereldoorlog liggen er een aantal bunkers binnen het Park. Deze zijn ontoegankelijk voor mensen maar dat betekent niet dat ze niet gebruikt worden. Voor vleermuizen, die gedurende de zomermaanden solitair leven, bieden juist de bunkers een ontmoetingsplek en een veilige plaats om te overwinteren. Ontdek het jaarritme van de lokale vleermuizen en de rol die de bunkers hierin spelen.

De lezing wordt gegeven door Anne-Jifke Haarsma, een autoriteit op het gebied van vleermuizen en als onderzoeker verbonden aan Naturalis en de Radboud Universiteit Nijmegen. De lezing bevat de laatste stand van zaken met de resultaten van de vangacties op De Hoge Veluwe en vliegveld Deelen (september 2020) en de wintertelling (winter 2020/2021). 

 

 

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.