Hoge Veluwe Wandeldag

Praktische informatie

Datum: zaterdag 9 oktober 2021
Tijdstip: afhankelijk van de gekozen wandeling
Start: Evenemententerrein (centrum van het Park)
Prijs: deelname is gratis (excl. entree Park) 

Sportief

In verband met de eventueel geldende coronamaatregelen op 9 oktober, is het mogelijk dat de Wandeldag niet door gaat. Kijk voor de meest actuele informatie altijd op hogeveluwe.nl/wandeldag

Op zaterdag 9 oktober 2021 staat wandelen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe centraal. Dit is alweer het 16e jaar dat de Wandeldag plaatsvindt.

Inschrijfformulier

Afwisselende routes van 1, 5, 10, 15 en 20 kilometer laten de wandelaars genieten van de uitgestrekte natuur van het Park. De routes van 1 en 5 kilometer zijn goed toegankelijk voor gezinnen met kinderen en mindervaliden, tevens zijn alle routes geschikt voor nordic- en powerwalkers. Langs de routes staan natuurgidsen die graag vertellen over het veelzijdige landschap met haar bijzondere zandverstuivingen, uitgestrekte bossen en glooiende heidevelden.

Deelname aan de Wandeldag is gratis, wel dient de reguliere entree voor het Park betaald te worden. Inschrijven kan vooraf via deze website of op de dag zelf. Het Park is op 9 oktober vanaf 7.30 uur geopend.

Starttijden:

  • 20 km                   tussen 8.00 – 9.00 uur
  • 15 km                   tussen 9.00 – 10.00 uur
  • 10 km                   tussen 10.00 – 11.00 uur
  • 5 km                     tussen 11.00 – 12.00 uur
  • 1 km                     tussen 11.00 – 12.00 uur

Alle wandelingen starten vanaf het Evenemententerrein in het centrum van het Park.

Veelgestelde vragen Wandeldag

Koop hier uw entreeticket:

Entreeticket

De Belevingsroute

De Hoge Veluwe Wandeldag is toegankelijk en leuk voor iedereen. Sinds 2013 is er een speciale route van ruim 1 km uitgezet voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of visuele beperking. Deze route gaat over verharde paden, is niet te lang en is speciaal afgestemd op mensen met een beperking. Het is een prachtige tocht om in familieverband aan deel te nemen. 

We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan De Hoge Veluwe Wandeldag!

Datum:

  • Zaterdag 9 oktober 2021
Vergeet u zich niet in te schrijven voor dit evenement.