Hoge Veluwe Wandeldag

Praktische informatie

Datum: 6 oktober 2018
Tijdstip: afhankelijk van de gekozen wandeling
Start: Bezoekerscentrum
Prijs: deelname is gratis (excl. entree Park) 

Sportief Evenementen

Op zaterdag 6 oktober 2018 staat wandelen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe centraal. Afwisselende routes van 1, 5, 10 en 20 kilometer laten de wandelaars genieten van de uitgestrekte natuur van het Park. 

De routes van 1 en 5 kilometer zijn goed toegankelijk voor gezinnen met kinderen en mindervaliden. Tevens zijn alle routes geschikt voor nordic- en powerwalkers. Langs de routes staan natuurgidsen die graag vertellen over het veelzijdige landschap met haar bijzondere zandverstuivingen, uitgestrekte bossen en glooiende heidevelden.

Deelname aan de Wandeldag is gratis, wel dient de reguliere entree voor het Park betaald te worden. Inschrijven kan vooraf via deze website of op de dag zelf. Het Park is op 6 oktober vanaf 7.30 uur geopend en er kan vanaf 8.00 uur gestart worden. Koop hier uw entreeticket:

Entreeticket

Alle wandelingen starten vanaf het bezoekerscentrum.

Informatie over de starttijden en inschrijvingen volgt nog. 

Actie

Deelnemers die zich online inschrijven vóór 6 oktober ontvangen tijdens de Wandeldag een gratis Beschermerkaart 2018, waarmee u het Park de rest van het jaar gratis kunt bezoeken. Wie al in het bezit is van een Beschermerkaart 2018, krijgt een wandeling onder begeleiding van een natuurgids cadeau. Let op: de voorinschrijving sluit op 5 oktober om 12.00 uur.

Mocht u in het bezit zijn van een Beschermerkaart, dan dit graag aanvinken onderaan het inschrijfformulier! 

De belevingsroute

De Hoge Veluwe Wandeldag is toegankelijk en leuk voor iedereen. Sinds 2013 is er een speciale route van ruim 1 km uitgezet voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of visuele beperking. Deze route gaat over verharde paden, is niet te lang en is speciaal afgestemd op mensen met een beperking. Het is een prachtige tocht om in familieverband aan deel te nemen. 

We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan De Hoge Veluwe Wandeldag!

Volg ons ook via Facebook.

Datum:

  • Zaterdag 6 oktober 2018
U hoeft niet te reserveren voor deze activiteit