Hoge Veluwe Wilde Weken

Praktische informatie:

Data: dagelijks van 12 t/m 27 oktober 2019
Tijd: 12 tot 17 uur
Locatie: Picknickweide, in het centrum van het Park
Prijs: Gratis (excl. entree Park)
excl. pindakaaspothouder

Kinderen Evenementen Herfstvakantie

Kom in de herfstvakantie naar de Wilde Weken op De Hoge Veluwe. Deze weken staat alles in het teken van wild. Denk aan wilde dieren spotten, wild spelen en wild doen.

Tijdens de Wilde Weken zijn er elke dag verschillende activiteiten voor jong en oud. Alles natuurlijk met het thema wild! Denk eens aan klimmen en klauteren, aan knutselen of aan een spannende speurtocht. Kom naar de picknickweide voor de volgende activiteiten:

Kinderactiviteit: op onderzoek en knutselen met de natuurgids
De natuurgidsen geven je leuke onderzoeksopdrachten over het wild. Ook kun je zelf een pootafdruk maken. Na afloop kan er voor € 4 een pindakaaspothouder voor de vogels geknutseld worden (één per gezin). 
Deze activiteit vindt dagelijks plaats om 12, 13 en 14 uur en duurt anderhalf á twee uur.

Klimmen en klauteren op het evenwichtsparcours
Op het Wilde Weken terrein kun je eindeloos klimmen op het evenwichtsparcours. Dit lage parcours is ook geschikt voor jonge kinderen, die onder begeleiding van hun ouders het spannende traject afleggen.

Dierenzeskamp
Wild doen doe je door wild na te doen. Kruip, spring, klim, graaf en ren als de dieren van De Hoge Veluwe tijdens deze gratis activiteit. Vies worden is een serieuze optie!

Elke woensdag en in het weekend een wildexcursie 
Let op: reserveren verplicht, vol=vol. Op woensdag en in het weekend kun je deelnamen aan een wildexcursie. Ga op pad met de natuurgids op zoek naar (sporen van) wild. Je leert onderweg van alles over het wild in het Park.

Mini Highland Games
Daag jezelf, je familie of vrienden uit op de verschillende onderdelen van de Mini Highland Games. Denk bijvoorbeeld aan zwerfkei werpen; wie gooit het verst? Meet je krachten!