Hoge Veluwe Wilde Weken

Praktische informatie:

Data: dagelijks van 10 t/m 25 oktober 2020
Tijd: 12 tot 17 uur
Locatie: Evenemententerrein, picknickweide en in het centrum van het Park
Prijs: Gratis (excl. entree Park)

Familie Kinderen Sportief Schoolvakantie

Kom in de herfstvakantie naar de Coronaproof-versie van de Wilde Weken op De Hoge Veluwe. Deze weken staan in het teken van wild en actief bezig zijn in de natuur.

Tijdens de Wilde Weken zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Om de Wilde Weken Coronaproof te realiseren, is het voor de meeste activiteiten nodig om u van tevoren in te schrijven. Voor de kinderactiviteiten ’een echte speurtocht’ en ‘dieren tienkamp’ is inschrijven niet nodig. U kunt boeken voor een maximum van drie personen per gezelschap. Krijgt u al zin in om te gaan hout kloven of om deel te nemen aan het wild, wijn en wandelen arrangement? Bekijk dan hieronder het overzicht van alle activiteiten en schrijf u in.

Activiteiten en workshops


Dieren tienkamp

Denk je dat dieren het makkelijk hebben in de natuur? Doe mee aan de dieren tienkamp en kom erachter hoe jij het eraf zou brengen als haas, das of hert. Gedurende de Wilde Weken kun je je ouders of vriendjes iedere dag laten zien dat je net zo goed kunt springen, sprinten of tunnelen als de dieren in het Park. Inschrijven is niet nodig en deelname is gratis.


Een echte speurtocht

Bij een echte speurtocht gaan kinderen zelf op zoek naar sporen, dieren en planten in het Park. Kijk hier wanneer er meegedaan kan worden aan de speurtocht, inschrijven is niet nodig en de activiteit is gratis.
 

Workshop hout kloven

De winter staat voor de deur en zonder een goed vuur gaan we het niet redden! Werk aan uw skills tijdens de workshop hout kloven en help uw familie de koude maanden door. Deelname kost € 5,00 en na afloop mag uw het hout mee naar huis nemen voor in de haard, korf of oven. Ga naar de workshop hout kloven voor meer informatie en om u in te schrijven.
 

Wild, wijn en wandelen

Beleef de Wilde Weken van een bourgondische kant tijdens het wild, wijn en wandelen-arrangement. Hierbij geniet u tijdens een mooie wandeling van heerlijke wijnen en bijzondere hapjes uit het Park, beide met een goed verhaal. Deelname kost € 10,00, inschrijvingsmogelijkheden en meer informatie vindt u terug bij de activiteit.
 

Land Art workshop

Ga lekker creatief aan de slag midden in de natuur met de workshop Land Art. Alles wat u in het bos vindt legt u op uw palet en de ondergrond of het bos is uw canvas. Met de gevonden materialen maakt u een kunstwerk en de enige beperking is uw verbeelding. Deelname kost € 5,00, kijk voor meer informatie op de pagina van de workshop Land Art.

Datum:

  • Van zaterdag 16 oktober t/m zondag 31 oktober 2021
U hoeft niet te reserveren voor deze activiteit