Jachthuis Sint Hubertus - Kinderrondleiding

Praktische informatie

Data 2024: 2 januari, 20 februari, 29 oktober, 24 & 31 december
Starttijd: 14.00 uur en 15.00 uur
Locatie: Jachthuis Sint Hubertus
Prijs: € 6,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (exclusief entree Park)

De rondleiding duurt 45 minuten. 
De Museumkaart is niet geldig voor een bezoek aan Jachthuis Sint Hubertus.
Reserveren is verplicht, het is niet mogelijk om het Jachthuis op eigen gelegenheid te bezoeken. 

Kinderen Jachthuis Sint Hubertus

Tijdens deze speciale rondleiding wordt rekening gehouden met de jeugdige bezoekers. De geschiedenis komt tot leven wanneer je ineens oog in oog staat met de butler van destijds!

Jachthuis Sint Hubertus werd ruim 100 jaar geleden gebouwd als buitenverblijf voor één van de rijkste families van het land op dat moment. Alles in, aan en rondom het huis is modern en luxe, voor die tijd althans.

Je ziet een kleurig glas-in-lood raam in de hal en gekleurde tegeltjes op de vloer. Het huis was een gasthuis, dus er werd gelogeerd en gekookt. Daarom waren er ook dienstmeisjes aanwezig. Tijdens de kinderrondleiding wordt verteld over de legende van Hubertus, de geschiedenis van het Jachthuis, de familie Kröller-Müller en de kunstverzameling. De verklede rondleiders spreken tot de verbeelding, de butler van het echtpaar vertelt je meer over hoe het leven in het Jachthuis er aan toe gaat. En wellicht kom je nog wel meer bewoners van het Jachthuis tegen.

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.