Jachthuis Sint Hubertus - Rondleiding

Praktische informatie

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus zijn alle activiteiten tot en met 31 december 2020 geannuleerd. 

Locatie: het Jachthuis Sint Hubertus ligt in het noorden van het Park, en is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park (Otterlo, Hoenderloo, Schaarsbergen). Voor buitenlandse bezoekers zijn er gratis audio-tours beschikbaar in de talen: Engels, Duits, Frans, Chinees, Spaans, Italiaans en Japans.

Deelname aan deze rondleiding is mogelijk met een normale rolstoel. U kunt uw eigen rolstoel gebruiken, of gebruik maken van de rolstoel die in het Jachthuis aanwezig is.

Data: kijk op de kalender (rechts) voor de beschikbare data
De rondleiding duurt 45 minuten
De Museumkaart is niet geldig voor het Jachthuis
Prijs:
Volwassene € 4,00
Kind (6 tot 13) € 2,00
Beschermers gratis
Reserveren is verplicht, het is niet mogelijk om het Jachthuis op eigen gelegenheid te bezoeken. 

Let op: Het Jachthuis ligt in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Een entreekaartje tot het Park is nodig om het Jachthuis te kunnen bezoeken. U kunt hier uw entreekaartje voor het Park alvast online aanschaffen, de rondleiding in het Jachthuis reserveert u apart via deze pagina. 

Jachthuis Sint Hubertus Beschermerkaarthouder

Het Jachthuis is één van de belangrijkste monumenten in ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken.

In het noorden van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Jachthuis Sint Hubertus, op de plek die door mevrouw Kröller-Müller is bepaald. Architect H.P. Berlage ontwierp het totale exterieur, interieur en de omgeving voor één van de belangrijkste monumenten van ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken. Tijdens de rondleidingen wordt verteld over de geschiedenis, de architectuur en de kunst in het Jachthuis. 

Kies een datum

Kies een tijd

Kies aantal tickets:

Volwassene

€ 4,00

Kind (6 tot 13 jaar)

€ 2,00

Beschermer

€ 0,00
Nog 0 van de 0 beschikbaar