Jachthuis Sint Hubertus - Rondleiding

Jachthuis Sint Hubertus

Het Jachthuis is één van de belangrijkste monumenten in ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken.

In het noorden van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Jachthuis Sint Hubertus, op de plek die door mevrouw Kröller-Müller is bepaald. Architect H.P. Berlage ontwierp het totale exterieur, interieur en de omgeving voor één van de belangrijkste monumenten van ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken. Tijdens de rondleidingen wordt verteld over de geschiedenis, de architectuur en de kunst in het Jachthuis. 

Actie

Speciaal voor de meivakantie (zaterdag 22 april t/m zaterdag 29 april) hebben wij een mooie aanbieding. Boek in de ochtend* een rondleiding in het Jachthuis Sint Hubertus en krijg op vertoon van de rondleidingtickets korting in het Parkrestaurant van:

  • Luxe belegd broodje met een glas verse jus d’orange voor € 7,50 (normale prijs € 10,50).
  • Voor de kinderen: kipnuggets of kroket, frites en een drankje voor € 6,00 (normale prijs € 7,40).

Aanbieding geldt van 12.00 tot 17.00 uur.

* De volgende tijdstippen vallen onder een ochtendrondleiding: 10.00 uur, 10.30 uur, 11.00 uur en 11.30 uur.

Praktische informatie

Locatie: het Jachthuis Sint Hubertus ligt in het noorden van het Park, en is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park (Otterlo, Hoenderloo, Schaarsbergen).

Voor buitenlandse bezoekers zijn er gratis audio-tours beschikbaar in de talen: Engels, Duits, Frans, Chinees en Spaans.

Data: kijk op de kalender (rechts) voor de beschikbare data
De rondleiding duurt 45 minuten
De Museumkaart is niet geldig voor het Jachthuis
Prijs: € 4 per volwassene en € 2 per kind (excl. entree Park; entree tot het Park is nodig om het Jachthuis te bezoeken)
Reserveren is verplicht

Let op: Het Jachthuis ligt in het Nationale Park De Hoge Veluwe en is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park. Een entreekaartje tot het Park is nodig om het Jachthuis te kunnen bezoeken. U kunt hier uw entreekaartje voor het Park alvast online aanschaffen, de rondleiding in het Jachthuis reserveert u apart via de agenda

Kies een datum

Tijdstip

14:30 - 15:15 uur

Kies aantal tickets:

Volwassene

€ 4,00

Kind (6-12 jaar)

€ 2,00
Nog 0 van de 20 beschikbaar