Jachthuis Sint Hubertus - Rondleiding

Praktische informatie

Locatie: het Jachthuis Sint Hubertus ligt in het noorden van het Park, en is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park (Otterlo, Hoenderloo, Schaarsbergen).
Data: apr t/m okt: dagelijks, nov t.m mrt: dinsdag tot en met zondag en vakantie- en feestdagen
De rondleiding duurt 45 minuten.
Prijs: € 6,00 voor volwassene en € 3,00 voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (exclusief entree Park)
De Museumkaart is niet geldig voor het Jachthuis.
Reserveren is verplicht, het is niet mogelijk om het Jachthuis op eigen gelegenheid te bezoeken. 

Let op: Het Jachthuis ligt in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, u heeft ook een entreekaartje voor het Park nodig om het Jachthuis te kunnen bezoeken. De rondleiding in het Jachthuis reserveert u via deze pagina, via deze link kunt u alvast uw entreekaartje voor het Park online aanschaffen. 

Jachthuis Sint Hubertus

Het Jachthuis is één van de belangrijkste monumenten in ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken.

In het noorden van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Jachthuis Sint Hubertus, op de plek die door mevrouw Kröller-Müller is bepaald. Architect H.P. Berlage ontwierp het totale exterieur, interieur en de omgeving voor één van de belangrijkste monumenten van ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken: de hal, eetkamer, bibliotheek, theekamer en de kamer van Helene. Tijdens de rondleidingen wordt verteld over de geschiedenis, de architectuur en de kunst in het Jachthuis. 

Voor niet-Nederlands sprekende gasten zijn er audiotours beschikbaar. Deze worden aangeboden in het Engels, Duits, Frans, Chinees, Japans, Italiaans en Spaans.

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.