Jachthuis Sint Hubertus - Rondleiding

Jachthuis Sint Hubertus

Het Jachthuis is één van de belangrijkste monumenten in ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken.

In het noorden van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Jachthuis Sint Hubertus, op de plek die door mevrouw Kröller-Müller is bepaald. Architect H.P. Berlage ontwierp het totale exterieur, interieur en de omgeving voor één van de belangrijkste monumenten van ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken. Tijdens de rondleidingen wordt verteld over de geschiedenis, de architectuur en de kunst in het Jachthuis. 

Praktische informatie

Locatie: het Jachthuis Sint Hubertus ligt in het noorden van het Park, en is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park (Otterlo, Hoenderloo, Schaarsbergen). Voor buitenlandse bezoekers zijn er gratis audio-tours beschikbaar in de talen: Engels, Duits, Frans, Chinees en Spaans.
Data: kijk op de kalender (rechts) voor de beschikbare data
De rondleiding duurt 45 minuten
De Museumkaart is niet geldig voor het Jachthuis
Prijs: € 4 per volwassene en € 2 per kind (excl. entree Park; entree tot het Park is nodig om het Jachthuis te bezoeken)
Reserveren is verplicht

Let op: Het Jachthuis ligt in het Nationale Park De Hoge Veluwe en is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park. Een entreekaartje tot het Park is nodig om het Jachthuis te kunnen bezoeken. U kunt hier uw entreekaartje voor het Park alvast online aanschaffen, de rondleiding in het Jachthuis reserveert u apart via de agenda