Jachthuis Sint Hubertus - Rondleiding

Praktische informatie

Locatie: het Jachthuis Sint Hubertus ligt in het noorden van het Park, en is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park (Otterlo, Hoenderloo, Schaarsbergen).
Data: kijk op de kalender voor de beschikbare data
De rondleiding duurt 45 minuten.
Prijs:
Volwassene € 5,00
Kind (6 tot 13 jaar) € 2,50
De Museumkaart is niet geldig voor het Jachthuis.
Reserveren is verplicht, het is niet mogelijk om het Jachthuis op eigen gelegenheid te bezoeken. 

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus vragen we u tijdens de rondleiding een mondkapje te dragen. 

Let op: Het Jachthuis ligt in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Een entreekaartje tot het Park is nodig om het Jachthuis te kunnen bezoeken. U kunt hier uw entreekaartje voor het Park alvast online aanschaffen, de rondleiding in het Jachthuis reserveert u apart via deze pagina. Rondleidingen, en andere activiteiten, kunt u ook reserveren bij de ingangen of aan de informatiebalie.

Jachthuis Sint Hubertus

Het Jachthuis is één van de belangrijkste monumenten in ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken.

In het noorden van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Jachthuis Sint Hubertus, op de plek die door mevrouw Kröller-Müller is bepaald. Architect H.P. Berlage ontwierp het totale exterieur, interieur en de omgeving voor één van de belangrijkste monumenten van ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken. Tijdens de rondleidingen wordt verteld over de geschiedenis, de architectuur en de kunst in het Jachthuis. 

Kies een datum

Kies een tijd

Kies aantal tickets:

Volwassene

€ 5,00

Kind (6 tot 13 jaar)

€ 2,50
Nog 0 van de 6 beschikbaar