Jachthuis Sint Hubertus - Rondleiding in en om

Jachthuis Sint Hubertus

Een rondleiding door het Jachthuis Sint Hubertus met aansluitend een rondleiding in de tuinen, de binnenplaats en de prachtige omgeving van het Jachthuis.

In het noorden van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Jachthuis Sint Hubertus, op de plek die door Helene Kröller-Müller is bepaald. Architect H.P. Berlage ontwierp het totale exterieur, interieur en de omgeving voor één van de belangrijkste monumenten van ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken. Tijdens de rondleidingen wordt verhaald over de geschiedenis, de architectuur en de kunst in het Jachthuis. Aansluitend gaat u met de gids naar buiten, waarbij u om het Jachthuis een rondleiding krijgt waarin aandacht wordt besteed aan o.a. de tuinen, de binnenplaats en de prachtige omgeving van het Jachthuis. 
De rondleiding duurt circa 1 1/4 uur.

Praktische informatie

Data: van april tot en met oktober elke donderdag en zondag
Tijd: 14.00-15.15 uur
De Museumkaart is niet geldig voor het Jachthuis
Prijs: € 5 per volwassene en €2,50 per kind (excl. entree Park; entree tot het Park is nodig om het Jachthuis te bezoeken)
Reserveren verplicht

Let op: Het Jachthuis ligt in het Nationale Park De Hoge Veluwe en is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park. Een entreekaartje tot het Park is nodig om het Jachthuis te kunnen bezoeken. U kunt hier uw entreekaartje voor het Park alvast online aanschaffen, de rondleiding in het Jachthuis reserveert u apart via de agenda

Kies een datum

Niet beschikbaar op deze dag (boeken op de dag zelf niet mogelijk)