Jachthuis Sint Hubertus - Rondleiding in en om

Praktische informatie

Data: van april t/m oktober iedere donderdag en zondag
Tijd: 14.00-15.15 uur
Locatie: Jachthuis Sint Hubertus
Prijs € 7,00 voor volwassene en € 3,50 voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (exclusief entree Park) Reserveren is verplicht

Jachthuis Sint Hubertus

Een rondleiding door het Jachthuis Sint Hubertus met aansluitend een rondleiding in de tuinen, de binnenplaats en de prachtige omgeving van het Jachthuis.

In het noorden van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Jachthuis Sint Hubertus, op de plek die door Helene Kröller-Müller is bepaald. Architect H.P. Berlage ontwierp het totale exterieur, interieur en de omgeving voor één van de belangrijkste monumenten van ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken. Tijdens de rondleidingen wordt verhaald over de geschiedenis, de architectuur en de kunst in het Jachthuis. Aansluitend gaat u met de gids naar buiten, waarbij u om het Jachthuis een rondleiding krijgt waarin aandacht wordt besteed aan o.a. de tuinen, de binnenplaats en de prachtige omgeving van het Jachthuis. 
De rondleiding duurt circa 75 minuten.

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.