Jachthuis Sint Hubertus - Rondleiding

In verband met de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit geannuleerd.

Praktische informatie

Locatie: het Jachthuis Sint Hubertus ligt in het noorden van het Park, en is te bereiken via één van de drie ingangen van het Park (Otterlo, Hoenderloo, Schaarsbergen).
Data: kijk op de kalender voor de beschikbare data
De rondleiding duurt 45 minuten.
Prijs: € 5 voor volwassene en € 2,50 voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (exclusief entree Park)
De Museumkaart is niet geldig voor het Jachthuis.
Reserveren is verplicht, het is niet mogelijk om het Jachthuis op eigen gelegenheid te bezoeken. 

Let op: Het Jachthuis ligt in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, u heeft ook een entreekaartje voor het Park nodig om het Jachthuis te kunnen bezoeken. De rondleiding in het Jachthuis reserveert u via deze pagina, via deze link kunt u alvast uw entreekaartje voor het Park online aanschaffen. 

Jachthuis Sint Hubertus

Het Jachthuis is één van de belangrijkste monumenten in ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken.

In het noorden van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Jachthuis Sint Hubertus, op de plek die door mevrouw Kröller-Müller is bepaald. Architect H.P. Berlage ontwierp het totale exterieur, interieur en de omgeving voor één van de belangrijkste monumenten van ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken. Tijdens de rondleidingen wordt verteld over de geschiedenis, de architectuur en de kunst in het Jachthuis. 

Voor niet-Nederlands sprekende gasten zijn er audiotours beschikbaar. Deze worden aangeboden in het Engels, Duits, Frans, Chinees, Japans, Italiaans en Spaans.

Kies een datum

Niet beschikbaar op deze dag (boeken op de dag zelf niet mogelijk)