Kerstmarkt

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus zijn alle activiteiten tot en met 31 december 2020 geannuleerd. 

Praktische informatie

Data: zaterdag 12 en zondag 13 december 2019
Tijdstip: 11.00 tot 16.00 uur
Locatie: Marchantplein
Prijs: gratis (excl. entree Park)

Markten Evenementen

Dé kerstmarkt midden in de natuur; een sfeervolle wintermarkt met streekproducten, brocante, (natuurlijke) cadeautjes, kinderactiviteiten en verschillende muziekoptredens.

Op de kerstmarkt van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is op 7 en 8 december 2019 van alles te beleven voor jong en oud.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de Kerstmarkt. Zo hebben wij een speciale kinderhoek met de Knutselbus en kunnen de kinderen zich laten schminken. En natuurlijk zal de Kerstman ook nog zijn opwachting gaan maken op de Kerstmarkt!

Daarnaast is er tijdens de kerstmarkt beide dagen live muziek. Op zondag 8 december kunt u tussen 12 uur en 16 uur genieten van optredens van de Midwinterhoornblazers uit Ugchelen die hun traditionele instrument in klederdracht bespelen.

Ondanks het frisse weer hoeft u zich niet af te laten koelen dankzij de aanwezigheid van een heerlijke warme glühwein of andere warme drank. In het Park Paviljoen knappert de open haard!

Nog langer genieten van de kerstsfeer? Maak voor of na de markt een winterwandeling door de vele mooie oud-Veluwsche landschappen van het Park, laat u verrassen door prachtige architectuur of zaag uw eigen verse scharrelkerstboom. Klaar voor de kerst!

Datum:

  • Zaterdag 12 december 2020
  • Zondag 13 december 2020
U hoeft niet te reserveren voor deze activiteit