Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Outdoor Meditatie

Praktische informatie

Datum: zondag 22 april 2018, zondag 6 mei 2018, zondag 10 juni 2018, zondag 1 juli 2018, zondag 19 augustus 2018, zondag 2 september 2018 
Tijdstip: 11:00 tot 12:30 uur 
Locatie: start Bezoekerscentrum
Prijs: € 10,00 per volwassene (excl. entree Park)
Reserveren is noodzakelijk.
NB. Bij slecht weer vindt deze activiteit plaats in de Plaggenhut achter het Bezoekerscentum.

 

Tip: Neem iets mee om op te zitten en zorg bij fris/koel weer voor warme kleding of eventueel een dekentje. 

Workshops

Outdoor Meditatie is een heel bijzondere ervaring. U mediteert buiten in de natuur, waarbij u de elementen lucht, water, aarde en warmte letterlijk om u heen ervaart. Outdoor Meditatie geeft u de mogelijkheid om het perspectief op uzelf te verruimen.

"Mediteren in de natuur geeft een intense ervaring. In contact met de wind, de aarde en de lucht om u heen ervaart u hoe ieder mens onderdeel is van de aarde."

Tijdens Outdoor Meditatie wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken. Er is altijd aandacht voor de balans tussen het lichaam, het innerlijk, de geest en het emotionele- en spirituele welzijn. In simpele en eenvoudige oefeningen leert u hoe u de ruimte in uzelf verbindt met de ruimte buiten u, en hoe u als het ware de wind door uw hart kan laten waaien.

De lessen worden gegeven door meditatiedocente en schrijfster Beitske Bouwman (www.anaya.nl). Zij beoefent al meer dan twintig jaar yoga en volgde diverse masterclasses en trainingen op het gebied van meditatie.

De meditatie lessen zijn ook geschikt voor kinderen (vanaf 12 jaar).

Kies een datum

Niet beschikbaar op deze dag (boeken op de dag zelf niet mogelijk)