Outdoor Meditatie

Praktische informatie

Datum: 4 juni 2023
Tijdstip: 11:00 tot 12:30 uur 
Locatie: start bij het Museonder
Prijs: € 15,00 per volwassene (excl. entree Park)
Reserveren is noodzakelijk.

Tip: Neem iets mee om op te zitten en zorg bij fris/koel weer voor warme kleding of eventueel een dekentje. 

Workshops

Outdoor Meditatie is een heel bijzondere ervaring. U mediteert buiten in de natuur, waarbij u de elementen lucht, water, aarde en warmte letterlijk om u heen ervaart. Outdoor Meditatie geeft u de mogelijkheid om het perspectief op uzelf te verruimen.

"Mediteren in de natuur geeft een intense ervaring. In contact met de wind, de aarde en de lucht om u heen ervaart u hoe ieder mens onderdeel is van de aarde."

Tijdens Outdoor Meditatie wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken. Er is altijd aandacht voor de balans tussen het lichaam, het innerlijk, de geest en het emotionele- en spirituele welzijn. In simpele en eenvoudige oefeningen leert u hoe u de ruimte in uzelf verbindt met de ruimte buiten u, en hoe u als het ware de wind door uw hart kan laten waaien.

De lessen worden gegeven door schrijfster en oprichter Anaya Academy Beitske Bouwman (anaya.nl). Ze beoefent al meer dan twintig jaar meditatie en volgde diverse trainingen en masterclasses op het gebied van Shinrin Yoku, meditatie en natuur.

De meditatie lessen zijn ook geschikt voor kinderen (vanaf 12 jaar).

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.