Sagen & Legenden

Praktische informatie

Data: van zaterdag 16 februari t/m zondag 3 maart 2019

Familie Kinderen Evenementen Schoolvakantie

Ga tijdens de voorjaarsvakantie mee op reis in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, en word door een verhalenverteller meegevoerd langs spannende sagen en legenden. Maak op een inspirerende manier kennis met de vele verhalen die De Hoge Veluwe rijk is. 

Het Park ligt midden op de Veluwe, een gebied met een bijzonder rijke historie. Precies op deze centrale plek komen de sagen en legenden in de voorjaarsvakantie bij elkaar samen.

Al in lang vervlogen tijden verzamelen mensen rondom het vuur om ervaringen met elkaar te delen. In het Park wordt deze traditie graag voortgezet. Onze vertellers hebben een enorme variatie aan verhalen: van druïden tot doedelzakspelers, van mystieke magische bomen tot barden en prachtige Keltische muziek.

Keltisch weekend

We starten de Sagen & Legenden weken met een festival op zaterdag 16 februari en zondag 17 februari. Waan je deze dagen op de Picknickweide in de Keltische mystieke wereld met levende rollenspellen, activiteiten voor jong en oud, muziek en ambachtelijk eten en drinken.