Sagen & Legenden

Praktische informatie

Data: voorjaarsvakantie (van zaterdag 22 februari t/m zondag 1 maart 2020)
Locatie: Marchantplein (centrum van het Park)

Familie Kinderen Schoolvakantie

Ga tijdens de voorjaarsvakantie mee op reis in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, en word door een verhalenverteller meegevoerd langs spannende sagen en legenden. Maak op een inspirerende manier kennis met de vele verhalen die De Hoge Veluwe rijk is. 

Het Park ligt midden op de Veluwe, een gebied met een bijzonder rijke historie. Precies op deze centrale plek komen de sagen en legenden in de voorjaarsvakantie bij elkaar samen.

Al in lang vervlogen tijden verzamelen mensen rondom het vuur om ervaringen met elkaar te delen. In het Park wordt deze traditie graag voortgezet. Onze vertellers hebben een enorme variatie aan verhalen: van mystieke magische bomen tot barden en prachtige Keltische muziek.

In het weekend van 22/23 februari en 29 februari/1 maart: Sagen & Legenden Festival

We beginnen en eindigen de Sagen & Legenden week met een festival in het weekend. Waan je deze dagen op het Marchantplein in de mystieke wereld met leuke activiteiten voor jong en oud, muziek en ambachtelijk eten en drinken.

Wandelingen en huifkartocht met Veluwse vertellers (reserveren verplicht)

Reserveer vooraf via onze website om zeker te zijn van een plekje.

Kinderen kunnen dagelijks (van 15 februari t/m 1 maart) met de natuurgids op pad tijdens de speurtocht Feit of Fabel?. Reserveren is niet nodig, inloop tussen 12.00 en 15.00 uur.