Schaatsen op de Jachthuisvijver

Sportief

Om drukte op het ijs te spreiden en het schaatsen op die manier gezellig en veilig te houden, is het zondag 14 februari verplicht om een tijdslot te reserveren. 

U kunt een gratis tijdslot reserveren waarmee u toegang krijgt tot de omgeving van de Jachthuisvijver. Ieder half uur zijn er tickets beschikbaar. U mag vanaf het op uw ticket genoemde tijdstip gebruik maken van de Jachthuisvijver zo lang u wilt.

Hoe werkt het?

  • Boek online uw gratis tijdslot. Eén ticket per persoon. Dit geldt voor bezoekers van alle leeftijden. Aan de kassa van de ingangen kunt u ook een gratis ticket halen, mits beschikbaar
  • Op de kruising van de Houtkampweg en de Kronkelweg komt u verkeerscontroleurs tegen die u alléén op vertoon van uw ticket(s) en binnen uw tijdslot door zullen laten. Daarom willen we u vragen op tijd te komen en de tickets te tonen wanneer gevraagd.
  • Volg voor het parkeren de aanwijzingen van de medewerkers van het Park.
  • U mag zo lang blijven als u wilt; desalniettemin willen we u verzoeken weer te vertrekken wanneer u voldoende geschaatst heeft. Zo houden we het ruim en veilig en kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van het schaatsen op de vijver van Jachthuis Sint Hubertus.

In de buurt van de vijvers is een foodtruck aanwezig voor de noodzakelijke koek en sopie. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij de Theekoepel terecht voor allerhande lekkers to go. Alvast dank voor uw begrip en een fijne schaatsdag gewenst!