Struinen en Hubertus

Praktische informatie

Data: kijk op de kalender voor de beschikbare data
Locatie: start Park Paviljoen
Tijdstip: 13:30 tot 16:00 uur
Prijs:
Volwassene € 4,00
Kind (6 tot 13 jaar) € 2,00
Beschermer gratis
Prijzen zijn exclusief entree voor het Park. 
Reserveren is noodzakelijk.
Als Beschermer hoeft u niet te betalen voor deze activiteit. Wanneer u gereserveerd hebt maar toch verhinderd bent, wilt u ons dit dan tijdig laten weten via
reserveringen@hogeveluwe.nl?  Zo kan de beschikbare plaats door een ander worden benut.

Let op: Bij deze excursie wordt er van het wandelpad afgeweken en loopt u door het hoge gras. In verband met de kans op tekenbeten adviseren wij een lange broek te dragen en een trui of t-shirt met lange mouwen. 

Wandel- en/of Fietsexcursies Beschermerkaarthouder

Met deze gecombineerde fiets- en wandeltocht gaat u eerst te fiets vanaf het Park Paviljoen naar Jachthuis Sint Hubertus. En op de terugweg neemt de gids u mee buiten de gangbare paden!

De fietsen worden bij het Jachthuis achtergelaten en met uw natuurgids gaat u wandelend verder. De gids leidt u langs enkele bijzondere beeldhouwwerken in de omgeving van het Jachthuis. Hij of zij vertelt u van alles over de beelden en de gerenommeerde kunstenaars die ze maakten. De gids staat ook stil bij enkele buitengewone beeldhouwwerken van de natuur; hij/zij toont u enkele van de meest bijzondere bomen in dit gebied.

Aansluitend wordt er terug gewandeld naar het Park Paviljoen, waarbij ook buiten de reguliere wandelpaden wordt getreden.

Kies een datum

Niet beschikbaar op deze dag (boeken op de dag zelf niet mogelijk)