Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Struinen en Hubertus

Praktische informatie

Data: kijk op de kalender (rechts) voor de beschikbare data
Locatie: start Bezoekerscentrum
Tijdstip: 13:30 tot 16:00 uur
Prijs:
Volwassene € 4,00
Kind (6-12 jaar) € 2,00
Beschermer gratis
Prijzen zijn exclusief entree voor het Park. 
Reserveren is noodzakelijk
 
Let op: Bij deze excursie wordt op zeker moment van het wandelpad afgeweken en loopt u door het hoge gras. In verband met de kans op tekenbeten adviseren wij een lange broek te dragen en een trui of t-shirt met lange mouwen. 

Wandel- en/of Fietsexcursies Beschermerkaarthouder

Met deze gecombineerde fiets-en wandeltocht gaat u eerst te fiets vanaf het Bezoekerscentrum naar Jachthuis Sint Hubertus. En op de terugweg neemt de gids u mee buiten de gangbare paden!

De fietsen worden bij het Jachthuis achtergelaten en met uw natuurgids gaat u wandelend verder. De gids leidt u langs enkele bijzondere beeldhouwwerken in de omgeving van het Jachthuis. Hij of zij vertelt u van alles over de beelden en de gerenommeerde kunstenaars die ze maakten. De gids staat ook stil bij enkele buitengewone beeldhouwwerken van de natuur; hij/zij toont u enkele van de meest bijzondere bomen in dit gebied.

Aansluitend wordt er teruggewandeld naar het Bezoekerscentrum, waarbij ook buiten de reguliere wandelpaden wordt getreden.

Kies een datum

Niet beschikbaar op deze dag (boeken op de dag zelf niet mogelijk)