Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Struinen en Hubertus

Praktische informatie

Data: kijk op de kalender (rechts) voor de beschikbare data
Locatie: start Bezoekerscentrum
Tijdstip: 13:30 tot 16:00 uur
Prijs:
Volwassene € 4,00
Kind (6-12 jaar) € 2,00
Beschermer gratis
Prijzen zijn exclusief entree voor het Park. 
Reserveren is noodzakelijk
 
Let op: Bij deze excursie wordt op zeker moment van het wandelpad afgeweken en loopt u door het hoge gras. In verband met de kans op tekenbeten adviseren wij een lange broek te dragen en een trui of t-shirt met lange mouwen. 

Wandel- en/of Fietsexcursies Beschermerkaarthouder

Met deze gecombineerde fiets-en wandeltocht gaat u eerst te fiets vanaf het Bezoekerscentrum naar Jachthuis Sint Hubertus. En op de terugweg neemt de gids u mee buiten de gangbare paden!

De fietsen worden bij het Jachthuis achtergelaten en met uw natuurgids gaat u wandelend verder. De gids leidt u langs enkele bijzondere beeldhouwwerken in de omgeving van het Jachthuis. Hij of zij vertelt u van alles over de beelden en de gerenommeerde kunstenaars die ze maakten. De gids staat ook stil bij enkele buitengewone beeldhouwwerken van de natuur; hij/zij toont u enkele van de meest bijzondere bomen in dit gebied.

Aansluitend wordt er teruggewandeld naar het Bezoekerscentrum, waarbij ook buiten de reguliere wandelpaden wordt getreden.