Struinen vanaf het Museonder

Praktische informatie

Data: zondag 7 augustus
Locatie: start bij het Museonder
Tijdstip: 13:30 tot 15:30 uur
Prijs: € 5 voor volwassene en € 2,50 voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (exclusief entree Park) Reserveren is verplicht
Let op: In verband met de kans om wild te zien is het bij deze excursie niet toegestaan om een hond mee te nemen​

Bij deze excursie wordt er van het wandelpad afgeweken en loopt u door het hoge gras. In verband met de kans op tekenbeten adviseren wij een lange broek te dragen en een trui of t-shirt met lange mouwen. 

Wandel- en/of Fietsexcursies

Ga met een natuurgids op pad en wandel buiten de aangelegde paden in het centrumgebied van het Park.

Vanaf het Museonder struint u onder begeleiding van een natuurgids door een deel van het Park waar cultuurlandschappen en verwilderde natuur verrassend samen komen. Dit gedeelte van het Park staat bekend om haar hoge wilddiversiteit; iets waar u zeker de sporen van zult zien. U kunt tijdens deze excursie struinen door verschillende landschappen zoals oude en jonge bossen en door open landschappen waarop vroeger landbouw werd bedreven; ook hiervan zijn de sporen in het landschap nog duidelijk zichtbaar. Een bijzondere ervaring!

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.