The Nature Game ‘Het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum’

Let op: The Nature Game is tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Praktische informatie

The Nature Game is een avontuur voor kinderen vanaf 6 jaar (onder begeleiding van een volwassene), maar eigenlijk een aanrader voor kinderen van 6 tot 100 jaar. Bekijk de trailer.

Locatie: de iPad is af te halen in het Museonder
Tijdstip: kijk in de agenda rechts voor de starttijden. Er start elk uur een game.
Duur: ±1,5 uur
Prijs: €15,00 per iPad (excl. entree Park). 
Tip: reserveer vooraf om zeker te zijn van een iPad.

De avontuurlijke route van 2 kilometer is niet begaanbaar met een kinderwagen of rollator: onderweg beklim je een steile trap, en klauter je over een omgevallen boom.

Let op: in september is het niet mogelijk om The Nature Game te spelen i.v.m. extra rustgebieden voor de hertenbronst.

Familie Kinderen

Ga met deze magische iPad-game op ontdekkingstocht in het Park. Onderweg bekijk je filmpjes en speel je spellen waarin je kennis maakt met Anton en Helene Kröller-Müller, de geschiedenis van het Park, en de planten en dieren die er leven. Al spelende ontrafel je het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum.

Betrokken partijen

The Nature Game is een initiatief van DoornRoos Imagineers. Het project is gesubsidieerd en mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland en het Ministerie van Economische Zaken.

Fotografie door kidseropuit.

Let op: tussen 1 september en 1 oktober worden de rustgebieden in het Park vanwege de bronst uitgebreid. Hierdoor is The Nature Game in deze periode niet beschikbaar.