The Nature Game ‘Het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum’

Familie Kinderen

Ga met deze magische iPad-game op ontdekkingstocht in het Park. Onderweg bekijk je filmpjes en speel je spellen waarin je kennis maakt met Anton en Helene Kröller-Müller, de geschiedenis van het Park, en de planten en dieren die er leven. Al spelende ontrafel je het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum.

Praktische informatie

The Nature Game is een avontuur voor kinderen vanaf 6 jaar (onder begeleiding van een volwassene), maar eigenlijk een aanrader voor kinderen van 6 tot 100 jaar. Bekijk de trailer.

Locatie: de Ipad is af te halen in het Bezoekerscentrum
Tijdstip: tussen 10:00 en 14:30 uur start er elk half uur een game in het Bezoekerscentrum.
Duur: de ontdekkingstocht duurt ongeveer 1,5 uur. De avontuurlijke route van 2 kilometer is niet begaanbaar met een kinderwagen of rollator: onderweg beklim je een steile trap, en klauter je over een omgevallen boom.
Prijs: €15,00 per iPad (excl. entree Park). 
Tip: reserveer vooraf om zeker te zijn van een iPad.

Betrokken partijen

The Nature Game is een initiatief van DoornRoos Imagineers. Het project is gesubsidieerd en mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland en het Ministerie van Economische Zaken.

Fotografie door kidseropuit.

Let op: tussen 1 september en 1 oktober worden de rustgebieden in het Park vanwege de bronst uitgebreid. Een deel van het landschappenpad is gedurende die periode afgesloten. Hierdoor is The Nature Game in deze periode niet beschikbaar.

Kies een datum

Niet beschikbaar op deze dag (boeken op de dag zelf niet mogelijk)