Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Vroege Vogelconcert

LET OP: vanwege het vroege tijdstip is alleen ingang Otterlo vanaf 05.15 uur open. Ingangen Hoenderloo en Schaarsbergen zijn dan nog dicht!

De prijs is € 5 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen en is exclusief de entreeprijs voor het Park. 

Tip: Neem uw eigen klapstoeltje mee.

Praktische informatie

Datum: zondag 27 mei 2018
Tijdstip: 06:00 tot 08:00 uur
Locatie: fundamenten oude museum
Prijs: € 5 per volwassene en € 2,50 per kind (excl. entree Park)
Reserveren is verplicht. 

Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn kunt u deze ook ter plaatse 's ochtends op 27 mei bij de kassa van ingang Otterlo kopen.

Muziek

Het Vroege Vogelconcert is inmiddels een begrip en dus ook dit jaar is Het Nationale Park De Hoge Veluwe het decor van een uniek openluchtconcert. Ditmaal wordt het concert uitgevoerd door mezzosopraan Mylou Mazali, sopraan Iris de Koomen en pianist Kimball Huijgens. Het programma is uiteraard gebaseerd op het vogelgezang en de geluiden in de natuur om ons heen.

Er worden bekende licht-klassieke stukken gezongen. Tevens zal op enkele momenten het publiek verleid worden om mee te zingen of neuriën. In combinatie met het gezang van honderden vogels op de locatie belooft deze achtste editie van het Vroege Vogelconcert weer een buitengewone belevenis te worden.

Het bijzondere concert wordt gehouden bij de fundamenten van het nooit voltooide Grote Museum, aan de voet van de Franse Berg.