Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Wandelfit vanaf Bezoekerscentrum

Praktische informatie

Data: iedere dinsdag
Locatie: start Bezoekerscentrum
Tijdstip: 9.30 tot 11.30 uur
Prijs: gratis (excl. entree Park)
Basisconditie niet vereist. 

Aanmelden via: wandelfit@hogeveluwe.nl

Wandel- en/of Fietsexcursies Sportief

Het Nationale Park De Hoge Veluwe wil mensen uit de directe omgeving op een laagdrempelige manier laten kennismaken met de wandelsport. Daarom is er iedere dinsdag- en donderdagochtend een wandeling onder begeleiding van een gecertificeerde wandelsportbegeleider.

De meeste wandelaars bezoeken het Park vooral omdat je onderweg zoveel moois tegenkomt, terwijl je vooraf nooit precies weet wat. Toch zijn er net zoveel wandelaars die de wandelschoenen vooral aantrekken om fit te worden. Maar wat nu als je beide combineert?

Samen gaan de deelnemers werken aan hun wandelconditie. Het samen actief bezig zijn staat centraal, maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht is voor de omgeving. De begeleiders zijn tevens natuurgids en waar mogelijk vertellen ze van alles over het moois op de route. En dat is veel, want het landschap verandert onderweg continu en de route is iedere week anders.

Deze activiteit is een samenwerking van het Park met KWBN-Wandelsportorganisatie.

Datum:

  • Dinsdag 11 december 2018
  • Dinsdag 18 december 2018
  • Elke dinsdag tussen 8 januari en 26 maart 2019
Vergeet u zich niet in te schrijven voor dit evenement.