Wild, wijn & wandelen

Praktische informatie

Data: 19, 20, 26, 27 oktober en 2 en 3 november 2024
Tijdstip: starttijd 14.00 uur, wandelen kan op eigen gelegenheid. De activiteit duurt ongeveer 2 uur.
Locatie: deze activiteit start met een proeverij in Restaurant De Hoge Veluwe in het centrum van het Park
Prijs: € 29,50 per persoon 
Reserveren is noodzakelijk, het wild, wijn en wandelen-arrangement is te reserveren tot 12.00 uur op de dag dat de activiteit plaats vindt.

Wandel- en/of Fietsexcursies

Beleef de herfst in het Park van een bourgondische kant bij het wild, wijn en wandelen-arrangement.

Met het wild, wijn en wandelen-arrangement geniet u tijdens een mooie en informatieve wandeling van heerlijke wijnen en exclusieve wilde hapjes uit het Park. De route heeft een lengte van ongeveer viereneenhalve kilometer. Om de wandeling goed te laten verlopen hebben wij routebordjes geplaatst die voorzien zijn van QR-codes. Met een smartphone kunt u deze codes scannen voor meer informatie over wijn, wild en het gebied waar u doorheen loopt. 

De wandeling start bij het Park Paviljoen waar u uw eerste glas wijn proeft en van uw eerste lekkernij kunt genieten. Ongeveer halverwege de wandeling komt u een culinaire stop tegen waar u wederom een heerlijke wijn van wijnspecialist Appeldoorn uit Velp aangeboden krijgt. Onze chef heeft bijpassende gerechtjes gecreëerd met groenten, kruiden en natuurlijk wild uit eigen Park. De wandeling eindigt bij het Restaurant De Hoge Veluwe waar u van een derde glas wijn kunt genieten en wederom verrast wordt met een bijpassend culinair gerechtje. 

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.