Wild, wijn & wandelen

Praktische informatie

Data: 17, 18, 24 en 25 oktober
Tijdstip: start elk kwartier tussen 15.00 en 17.00 uur, duur ongeveer 1 uur en 15 minuten
Locatie: start in het centrum voor het Museonder
Prijs: € 10,00 (excl. entree Park)
Reserveren is noodzakelijk

Wandel- en/of Fietsexcursies

Beleef de Wilde Weken van een Bourgondische kant bij het wild, wijn en wandelen-arrangement.

Met het wild, wijn en wandelen-arrangement kunt u tijdens een mooie wandeling genieten van heerlijke wijnen en lekker wilde hapjes uit het Park. De wandeling heeft een lengte van ongeveer vier km, waarbij u tijdens twee stops in de natuur voorzien wordt van een persoonlijk wijnadvies, een goed glas wijn en heerlijke hapjes uit eigen Park, geserveerd door Meisjes van de Wijn. Om de wandeling goed te laten verlopen hebben wij routebordjes geplaatst die voorzien zijn van QR-codes. Met een smartphone kunt u deze codes scannen voor meer informatie over wijn, wild en het gebied waar u doorheen loopt. 

U doet deze wandeling op eigen gelegenheid maar om opstoppingen te voorkomen moet u hiervoor wel een tijdslot reserveren en een ticket kopen. Op vertoon van uw ticket krijgt u van de medewerker bij het startpunt een stempelkaart die u bij de Meisjes van de Wijn kunt laten afstempelen in ruil voor lekkers en een goed verhaal. Na ongeveer anderhalf uur lopen en borrelen komt u weer terug bij het startpunt op het Marchantplein.

Meisjes van de Wijn zijn specialist in het geven van wijnadvies op maat en in het organiseren van sfeervolle proeverijen op locatie. Voor deze wandeling hebben zij een aantal wijnen geselecteerd die goed passen bij de hapjes uit eigen Park die door het Parkrestaurant zijn bereid. Er worden uitsluitend wijnen geserveerd tijdens de stops, geen andere dranken.