Wild, wijn & wandelen

Praktische informatie

Data: 14, 15, 21, 22, 28, 29 oktober 2023
Tijdstip: u kunt starten om 14.00 uur, wandelen kan op eigen gelegenheid. De activiteit duurt ongeveer 2 uur.
Locatie: de wandeling start met een proeverij in het Park Paviljoen in het centrum van het Park
Prijs: € 29,50 (excl. entree Park)
Reserveren is noodzakelijk

Wandel- en/of Fietsexcursies

Beleef de herfst in het Park van een bourgondische kant bij het wild, wijn en wandelen-arrangement.

Met het wild, wijn en wandelen-arrangement geniet u tijdens een mooie en informatieve wandeling van heerlijke wijnen en lekker wilde hapjes uit het Park. De route heeft een lengte van ongeveer viereneenhalve kilometer. Om de wandeling goed te laten verlopen hebben wij routebordjes geplaatst die voorzien zijn van QR-codes. Met een smartphone kunt u deze codes scannen voor meer informatie over wijn, wild en het gebied waar u doorheen loopt. 

De wandeling start bij het Park Paviljoen waar u uw eerste glas wijn proeft en van een hapje kunt genieten. Ongeveer halverwege de wandeling komt u een culinaire stop tegen waar u wederom een heerlijke wijn van wijnspecialist Appeldoorn uit Velp aangeboden krijgt. Onze chef heeft bijpassende hapjes gecreëerd met groenten, kruiden en natuurlijk wild uit eigen Park. De wandeling eindigt bij het Park Paviljoen waar u van een derde glas wijn kunt genieten en wederom verrast wordt met een culinair hapje. 

Kijk in de praktische informatie op welke data deze activiteit wordt georganiseerd. Klik op de onderstaande button en selecteer de gewenste datum in de agenda om deze activiteit te boeken.