Workshop Landschapsfotografie door Steven Ruiter

Praktische informatie:

Data: zaterdag 2 september 2017
Start: Bezoekerscentrum
Tijdstip: 13.00 tot 16.00 uur
Prijs: € 25,00 per persoon (excl. entree Park)
Reserveren is verplicht

Workshops

Ga mee met een van de leerzame workshops natuurfotografie op zaterdag 2 september onder begeleiding van Steven Ruiter in het Nationale Park De Hoge Veluwe! Een unieke kans om je vaardigheid van de natuurfotografie te vergroten.

De nadruk van deze workshops zal liggen vooral op het fotograferen van landschappen en bijkans dieren zoals edelherten en zwijnen. Ingegaan wordt op je camera-instelling per onderwerp en fotografische technieken zoals compositie en vlakverdeling, maar ook de benadering van wilde dieren. Het wordt dus een veelzijdige en leerzame workshop in een prachtige omgeving.

Natuurfotograaf Steven Ruiter

Natuurfotograaf Steven Ruiter geeft fotoworkshops die hoog aangeschreven staan. Canon Nederland en bekende grote fotozaken maken gebruik van zijn expertise als natuurfotograaf.

Vanaf 2004 is Steven zich meer gaan toeleggen op het geven van workshops voor Canon en andere opdrachtgevers. Ook voor tijdschriften als Zoom, Focus, Landleven en Grasduinen en grote fotozaken heeft hij workshops verzorgd.

Als fotograaf heeft Steven Ruiter veel gepubliceerd (al vanaf 1983) in binnen en buitenlandse magazines en hangen zijn foto's in de kantoren van de KLM in Parijs en Milaan. De foto's van Steven Ruiter vinden internationaal hun weg via zijn Stockbureau Nature in Stock. In 2012 werd een foto van hem genomineerd in de BBC Wildlife Competition.