App

Beleef de geschiedenis van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Download de gratis app NPHV | AR en beleef de geschiedenis van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Wat zijn die grote muren onderaan De Franse Berg? Waarom staat er een bunker in het Park? En hoe kwamen schapen uit Corsica op de Hoge Veluwe terecht? Er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen over Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Ontdek ze nu met de app NPHV | AR.

Deze nieuwe app bevat auto-, fiets- en wandelroutes, vol feiten en weetjes over het Park en zijn geschiedenis. Ontdek de historische verhalen. Precies op de plek waar ze zich afgespeeld hebben. Dankzij de Augmented Reality komt de geschiedenis voor uw neus tot leven. U kunt er zelfs onderdeel van worden! Sla uw arm om Anton Kröller, of hou een kunstwerk van Van Gogh in uw handen.

Hoe werkt het?

Download de app NPHV | AR gratis in de App Store of Google Play Store en kies een auto-, fiets- of wandelroute. Beslis of u het Park wilt bekijken door de ogen van Anton Kröller of van Helene Kröller-Müller, de grondleggers van het Park. Er is ook een route speciaal voor kinderen. Zij kunnen op de foto met de dieren in het Park, en onderdeel worden van een echte Van Gogh!

Komt u met meerdere mensen? Kies dan elk een eigen thema en vertel elkaar wat u tijdens uw tocht ontdekt over het Park.

De app NPHV | AR gratis te downloaden voor iOS en Android. Naast de Nederlandstalige app is er ook een Engelstalige versie voor internationale bezoekers. De app NPHV | AR is ontwikkeld door Studio Kort en mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

 

Accepteer de statistics-cookies om de video te kunnen bekijken.