Met het openbaar vervoer

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Vanaf Station Arnhem

Vanuit Arnhem neemt u buslijn 105 (richting Barneveld). U stapt uit bij de halte ‘Otterlo Centrum’. Daar kunt u overstappen op lijn 106 (halte aan de andere kant van de weg) die u rechtstreeks naar het centrum van het Park en het Kröller Müller Museum brengt. Entreekaartjes voor het Park kunt u in de bus kopen. 

Of u kiest voor een gezonde wandeling vanaf de bushalte naar de ingang van het Park, ongeveer een kwartier lopen. U kunt bij de ingang een entreekaartje kopen. Dit is inclusief een gratis Witte Fiets die bij de ingang staan.

Vanaf Station Apeldoorn

Vanaf Station Apeldoorn neemt u buslijn 108 (richting Ede) naar Hoenderloo. De ingang van het Park ligt vlakbij de bushalte ‘Hoenderloo Centrum’. U kunt bij de ingang een gratis (excl. entree Park) Witte Fiets pakken. Het Kröller-Müller Museum bevindt zich op ongeveer 4 kilometer van ingang Hoenderloo.

Wilt u niet fietsen vanaf ingang Hoenderloo, dan is het ook mogelijk om vanaf Apeldoorn door te reizen naar Otterlo. In Otterlo kunt u dan overstappen op buslijn 106 die u rechtstreeks naar het centrum van het Park en het museum brengt.  Entreekaartjes voor het Park kunt u in bus 106 kopen.

Vanaf Station Ede - Wageningen

Vanaf Station Ede-Wageningen neemt u buslijn 108 (richting Apeldoorn) naar Otterlo. Hier stapt u uit bij halte ‘Rotonde’. Daar wacht lijn 106 op u. De bus brengt u via een prachtige route naar het midden van het Park en u stapt uit vóór het Kröller-Müller Museum. Entreekaartjes voor het Park kunt u in bus 106 kopen. U kunt vanaf de bushalte bij de rotonde in Otterlo ook lopen naar de ingang van het Park. Dit is ongeveer een kwartier lopen vanaf de halte. U kunt bij de ingang een Witte Fiets pakken. Het centrumgebied van het Park bevindt zich op ongeveer 3 kilometer van ingang Otterlo.

Vanaf Station Harderwijk of Barneveld Centrum

Vanaf station Harderwijk neemt u buslijn 205 (richting Barneveld). Bij station Centrum in Barneveld wordt dit buslijn 105 en rijdt deze door naar Otterlo. Hier stapt u uit bij de halte ‘Rotonde’. Daar wacht lijn 106 op u. De bus brengt u via een prachtige route naar het midden van het Park en u stapt uit vóór het Kröller-Müller Museum. Entreekaartjes voor het Park kunt u in bus 106 kopen. U kunt vanaf de bushalte bij de rotonde in Otterlo ook lopen naar de ingang van het Park. Dit is ongeveer een kwartier lopen vanaf de halte. U kunt bij de ingang een Witte Fiets pakken. Het centrumgebied van het Park bevindt zich op ongeveer 3 kilometer van ingang Otterlo

Uw reis plannen via 9292.nl

Voor bezoek aan De Hoge Veluwe kiest u in de reisplanner van 9292.nl komende vanuit Apeldoorn voor de halte ‘Hoenderloo Centrum’. Als u vanuit Ede of Arnhem reist, kies dan halte ‘Ingang Otterlo’. Zo brengt Syntus Gelderland u altijd naar de entree van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.