Met het openbaar vervoer

Vanaf Station Arnhem

Vanuit Arnhem neemt u buslijn 105 (richting Barneveld). U stapt uit bij de halte ‘Otterlo Rotonde’. Daar kunt u overstappen op lijn 106 (halte aan de andere kant van de weg) die u rechtstreeks naar het centrum van het Park en het Kröller-Müller Museum brengt. Entreekaartjes voor het Park kunt u bij de portier van ingang Otterlo kopen; hiervoor zult u uit moeten stappen. Nadat u uw ticket heeft aangeschaft kunt u weer instappen en brengt de bus u via het Kröller Müller Museum naar het centrum van het Park.

Of u kiest voor een gezonde wandeling vanaf de bushalte naar de ingang van het Park, ongeveer een kwartier lopen. U kunt bij de ingang een entreekaartje kopen. Dit is inclusief een gratis Witte Fiets die bij de ingang staan.

Vanaf Station Apeldoorn

Vanaf Station Apeldoorn neemt u buslijn 108 (richting Ede) naar Hoenderloo. De ingang van het Park ligt vlakbij de bushalte ‘Hoenderloo Centrum’. U kunt bij de ingang een gratis (excl. entree Park) Witte Fiets pakken. Het Kröller-Müller Museum bevindt zich op ongeveer 4 kilometer van ingang Hoenderloo.

Wilt u niet fietsen vanaf ingang Hoenderloo, dan is het ook mogelijk om vanaf Apeldoorn door te reizen naar Otterlo. In Otterlo kunt u dan overstappen op buslijn 106 die u rechtstreeks naar het centrum van het Park en het museum brengt. Entreekaartjes voor het Park kunt u bij de portier van ingang Otterlo kopen; hiervoor zult u uit moeten stappen. Nadat u uw ticket heeft aangeschaft kunt u weer instappen en brengt de bus u via het Kröller Müller Museum naar het centrum van het Park.

Vanaf Station Ede - Wageningen

Vanaf Station Ede-Wageningen neemt u buslijn 108 (richting Apeldoorn) naar Otterlo. Hier stapt u uit bij halte ‘Rotonde’. Daar wacht lijn 106 op u. De bus brengt u via een prachtige route naar het midden van het Park en u stapt uit vóór het Kröller-Müller Museum. Entreekaartjes voor het Park kunt u bij de portier van ingang Otterlo kopen; hiervoor zult u uit moeten stappen. Nadat u uw ticket heeft aangeschaft kunt u weer instappen en brengt de bus u via het Kröller Müller Museum naar het centrum van het Park.

U kunt vanaf de bushalte bij de rotonde in Otterlo ook lopen naar de ingang van het Park. Dit is ongeveer een kwartier lopen vanaf de halte. U kunt bij de ingang een Witte Fiets pakken. Het centrumgebied van het Park bevindt zich op ongeveer 3 kilometer van ingang Otterlo.

Vanaf Station Harderwijk of Barneveld Centrum

Vanaf station Harderwijk neemt u buslijn 205 (richting Barneveld). Bij station Centrum in Barneveld wordt dit buslijn 105 en rijdt deze door naar Otterlo. Hier stapt u uit bij de halte ‘Rotonde’. Daar wacht lijn 106 op u. De bus brengt u via een prachtige route naar het midden van het Park en u stapt uit vóór het Kröller-Müller Museum. Entreekaartjes voor het Park kunt u bij de portier van ingang Otterlo kopen; hiervoor zult u uit moeten stappen. Nadat u uw ticket heeft aangeschaft kunt u weer instappen en brengt de bus u via het Kröller Müller Museum naar het centrum van het Park.

U kunt vanaf de bushalte bij de rotonde in Otterlo ook lopen naar de ingang van het Park. Dit is ongeveer een kwartier lopen vanaf de halte. U kunt bij de ingang een Witte Fiets pakken. Het centrumgebied van het Park bevindt zich op ongeveer 3 kilometer van ingang Otterlo

Uw reis plannen via 9292.nl

Voor bezoek aan De Hoge Veluwe kiest u in de reisplanner van 9292.nl komende vanuit Apeldoorn voor de halte ‘Hoenderloo Centrum’. Als u vanuit Ede of Arnhem reist, kies dan halte ‘Ingang Otterlo’. Zo brengt RRReis u altijd naar de entree van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.