Basisschool

Goed nieuws: een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe is voor basisscholen gratis (incl. parkeren van auto of bus).

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het bezoek minimaal twee weken van te voren aan te melden door het aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar reserveringen@hogeveluwe.nl. Omdat het Park een inschatting wil kunnen maken van de verwachte drukte is aanmelden voor scholen verplicht. Zonder aanmelding worden de reguliere entreeprijzen in rekening gebracht.

Aanmeldformulier scholen

Voor een prettig verblijf voor jullie en onze overige bezoekers verzoeken wij je dringend ons reglement te lezen, en met elke leerling en begeleider door te nemen. 

Lespakketten en activiteiten

Bekijk ons aanbod van educatieve activiteiten en -materialen, inclusief gratis downloads:

Lespakketten en activiteiten
 

Naar het Kröller-Müller Museum

Wil je het Kröller-Müller Museum in Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken, dan dien je van te voren tijdvak tickets te kopen op de website van het Kröller-Müller Museum.


Jouw bezoek voorbereiden

Vanwege de uitgestrektheid van het Park en de vele mogelijkheden kan het prettig zijn voor begeleiders om een schoolbezoek aan De Hoge Veluwe voor te bereiden. Dit voorbereidende bezoek is gratis en kun je minimaal vijf werkdagen van tevoren aanvragen via reserveringen@hogeveluwe.nl. Dit kan alleen nadat jouw school geregistreerd is en jouw bezoek is aangemeld.

Meld je aan voor onze scholennieuwsbrief!