Hoge Veluwe Klaslokaal

De ideale binnenplek bij buitenactiviteiten
ontdek meer

De natuur is een prachtig leslokaal voor kinderen. Een plek om te ervaren, te ontdekken en spelenderwijs te leren.

De Hoge Veluwe is de perfecte locatie voor een schooldag in de natuur. Speuren naar diersporen op het stuifzand, aardrijkskunde op de hei, kunst kijken en filosoferen over geschiedenis bij Jachthuis Sint Hubertus… Heel anders dan een dag op school! Toch kan het soms fijn zijn om even met de leerlingen bij elkaar te zitten. Voor een gezamenlijke start van de dag, bijvoorbeeld. Of voor het voorbereiden of nabespreken van een buitenactiviteit.

Dat kan in het Hoge Veluwe Klaslokaal. Een volledig uitgerust leslokaal in het centrum van De Hoge Veluwe. Hier staan honderden Witte Fietsen klaar en starten veel wandel- en fietsroutes. Een ideale uitvalsbasis voor een tocht door het Park.

Kom je met jouw klas naar het Park? Boek dan een natuurgids en reserveer het Klaslokaal kosteloos via reserveringen@hogeveluwe.nl. Als het Klaslokaal niet gereserveerd is kun je deze gebruiken zonder natuurgids, je kunt naar de beschikbaarheid vragen in het Museonder.

En vergeet niet een leuke en leerzame activiteit te boeken, zoals een wandeling met Natuurgids, het doe-boekje De Hoge Veluwe in je broekzak, de Moeffie Ontdekkingstocht, of één van de andere educatieve producten.

Het klaslokaal van De Hoge Veluwe Buitenschool wordt mede mogelijk gemaakt door: Gispen - Presikhaaf Schoolmeubelen B.V., Cornerstone Interactive Solutions, Elise Mathilde Fonds, Van Cappellen Stichting, Fred Foundation, G.Ph. Verhagen Stichting, Dr. Hendrik Muller Vaderlandsch Fonds, Van Leeuwen van Lignac Stichting (via Volkskracht).