MBO, HBO en WO

Groepen van 20 of meer studenten (MBO, HBO of WO) krijgen korting op de entreeprijs van het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jullie bezoek minimaal twee weken van te voren aan te melden door het aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar reserveringen@hogeveluwe.nl.

Aanmeldformulier scholen

Excursie op maat
Het Nationale Park De Hoge Veluwe beschikt over een enthousiast team van vrijwillige natuurgidsen. Het hele jaar door kun je met hen op pad. Excursies op maat worden in overleg met jou samengesteld zodat ze geheel aan jouw wensen voldoen. Meer informatie.

De rondleidersgroep van het Kröller-Müller Museum verzorgt op aanvraag rondleidingen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. In overleg kunnen de rondleidingen plaatsvinden door de collectie, tentoonstellingen en de beeldentuin. Meer informatie.

Jouw bezoek voorbereiden
Vanwege de uitgestrektheid van het Park en de vele mogelijkheden kan het prettig zijn voor begeleiders om een het bezoek aan De Hoge Veluwe voor te bereiden. Dit voorbereidende bezoek is gratis en kun je minimaal vijf werkdagen van tevoren aanvragen via reserveringen@hogeveluwe.nl. Dit kan alleen nadat jouw school geregistreerd is en jouw bezoek is aangemeld.