MBO, HBO en WO

Groepen van 20 of meer studenten (MBO, HBO of WO) krijgen korting op de entreeprijs van het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw bezoek minimaal 2 weeken van te voren aan te melden door het aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar reserveringen@hogeveluwe.nl.

Excursie op maat
Het Nationale Park De Hoge Veluwe beschikt over een enthousiast team van vrijwillige natuurgidsen. Het hele jaar door kunt u met hen op pad. Excursies op maat worden in overleg met u samengesteld zodat ze geheel aan uw wensen voldoen. Meer informatie.

De rondleidersgroep van het Kröller-Müller Museum verzorgt op aanvraag rondleidingen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. In overleg kunnen de rondleidingen plaatsvinden door de collectie, tentoonstellingen en de beeldentuin. Meer informatie.

Uw bezoek voorbereiden
Vanwege de uitgestrektheid van het Park en de vele mogelijkheden kan het prettig zijn voor begeleiders om een het bezoek aan De Hoge Veluwe voor te bereiden. Dit voorbereidende bezoek is gratis en kunt u minimaal vijf werkdagen van tevoren aanvragen via reserveringen@hogeveluwe.nl. Dit kan alleen nadat uw school geregistreerd is en uw bezoek is aangemeld.