MBO, HBO en WO

Groepen van 20 of meer studenten (MBO, HBO of WO) krijgen korting op de entreeprijs van het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is uw school registreren en uw bezoek aanmelden. Omdat het Park graag inzicht heeft in de te verwachten drukte, is aanmelden voor scholen verplicht. Zonder registratie en aanmelding worden de reguliere entreeprijzen in rekening gebracht.

CJP-pas
Houders van de CJP-pas krijgen bij aanschaf van een combinatiekaart 10% korting op de normale entree van het Park en 50% korting op de entree van het Kröller-Müller Museum. NB de kortingen gelden alleen bij een gecombineerd bezoek.

Excursie op maat
Het Nationale Park De Hoge Veluwe beschikt over een enthousiast team van vrijwillige natuurgidsen. Het hele jaar door kunt u met hen op pad. Excursies op maat worden in overleg met u samengesteld zodat ze geheel aan uw wensen voldoen. Meer informatie.

De rondleidersgroep van het Kröller-Müller Museum verzorgt op aanvraag rondleidingen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. In overleg kunnen de rondleidingen plaatsvinden door de collectie, tentoonstellingen en de beeldentuin. Meer informatie.

Uw bezoek voorbereiden
Vanwege de uitgestrektheid van het Park en de vele mogelijkheden kan het prettig zijn voor begeleiders om een het bezoek aan De Hoge Veluwe voor te bereiden. Dit voorbereidende bezoek is gratis en kunt u minimaal vijf werkdagen van tevoren aanvragen via reserveringen@hogeveluwe.nl. Dit kan alleen nadat uw school geregistreerd is en uw bezoek is aangemeld.