Zakelijk

Wie in de natuur is, voelt zich vrij, wordt geprikkeld en verwonderd. Geen betere plek voor een creatieve brainstormsessie of voor het komen tot nieuwe inzichten tijdens een vergadering.

De Hoge Veluwe als locatie voor uw vergadering, uitje of event

Met 5.400 hectare grond, 1.800 gratis Witte Fietsen, diverse activiteiten en tochten, drie musea en de best beheerde biodiversiteit van Europa is Het Nationale Park De Hoge Veluwe bij uitstek geschikt voor een zakelijke bijeenkomst of team-uitje. Eenmaal door de poorten van het Park? Dan hoeft u voor een compleet verzorgde dag het Park niet meer uit. Wij hebben vier compleet ingerichte zalen beschikbaar voor gezelschappen tot 160 gasten en daarnaast is er op de evenementenweide ruimte voor maximaal 2.000 gasten.

Of u nu kiest voor een ontvangst met presentatie, een smaakvolle lunch, een teambuildingactiviteit, een culinair diner of compleet dagprogramma. Ons team staat graag voor u klaar en zorgt dat het aan niks ontbreekt zodat u zich kunt richten op de inhoud!

En… wist u dat door bij ons een reservering te maken u bijdraagt aan de instandhouding van Het Nationale Park De Hoge Veluwe en al het moois dat wij te bieden hebben?