Partijen & feesten

Het Park Paviljoen is een unieke locatie om uw verjaardag of huwelijksjubileum te vieren, of om bijvoorbeeld uw familiedag te organiseren. Het Paviljoen ligt midden in het 5.400 hectare natuurgebied van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Bij uw bezoek kunt u samen met familie of vrienden dus uitgebreid genieten van een wandeling of fietstocht naar de mooiste plekken in het Park. De ontvangstruimtes bieden genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten, daarnaast houden wij uiteraard rekening met de RIVM richtlijnen.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is dé locatie om een compleet verzorgde dag met uw familie of vrienden te beleven. Het Park Paviljoen en het Park bieden talloze mogelijkheden om een mooie dag naar uw wensen te beleven. Organiseer bijvoorbeeld een lunch of familiedag, vier uw verjaardag of zelfs uw bruiloft bij ons. Loop met uw gezelschap een mooie wandelroute of stap op een van de 1.800 gratis Witte Fietsen. Uw wandeling of fietstocht kunt u daarnaast bijvoorbeeld combineren met een lunch in de buitenlucht met een take-away picknickpakket of smakelijke barbecue voor uw gezelschap. Ons team bezorgt u graag een onvergetelijke dag in het Park, volledig naar uw wensen.

Cateringbrochure

Activiteitenoverzicht – volop mogelijkheden voor jong en oud

Wij hebben een breed aanbod aan activiteiten om een complete dag te verzorgen voor jong en oud. Uiteraard kunt u actief op pad in de natuur, met of zonder natuurgids, maar daarnaast kunt u ook genieten van kunst of deelnemen aan een workshop. Bezoek bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum of volg samen een cursus fotografie met de smartphone. 

Activiteitenoverzicht
 

Voorbeeldprogramma familiedag

10.00 uur – Wij heten het gezelschap welkom in een exclusieve ruimte met koffie en een punt gebak, voor de kinderen serveren wij een glas fris. U kunt gezellig bijpraten met de familie.

10.30 uur – De kinderen kunnen spelen in de speeltuin en de liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het Museonder. Het Museonder is het eerste ondergrondse museum ter wereld, en vertelt het verhaal van alles wat er onder het aardoppervlak leeft en wat er vroeger geleefd heeft.

12.30 uur – Wij serveren een royale lunch met belegde broodjes, een kop verse soep en een warme snack om de maag goed te vullen voor het middagprogramma.

13.30 uur – Onze natuurgids pikt u op bij het Park Paviljoen voor een wandeling door de natuur. De gids vertelt u alles wat u wilt weten over De Hoge Veluwe en over wat er groeit, bloeit en leeft.

15.30 uur – Bij terugkomst staat de borrel klaar met een aantal lekkere versnaperingen. De kinderen kunnen nog spelen in de speeltuin en voor de fietsliefhebber is het mogelijk om nog een korte tocht op een van de 1.800 gratis Witte Fietsen maken.

17.30 uur – Het uitgebreide buffet staat klaar zodat u ook op uw bord kan genieten van al het moois dat ons Park te bieden heeft. Wij serveren onder andere wildstoof en hertenbiefstuk. Met het ruime aanbod komt u gegarandeerd niks te kort.

19.00 uur – Na een kop koffie of thee gaat iedereen vol herinneringen aan een geslaagde dag richting huis.

Contact

Dit is natuurlijk slechts een van de vele voorbeelden van hoe uw dag er uit kan zien. Wij denken graag mee over een passend voorstel voor een compleet verzorgde dag! Neem contact op met de afdeling Reserveringen via 055-8330833 of reserveringen@hogeveluwe.nl of middels onderstaand contactformulier.

Gewenst programma