Zakelijk

Nederland maakt zich op voor een nieuwe manier van elkaar ontmoeten. Iets verder uit elkaar, maar zeker niet minder betekenisvol. Ook de zakelijke sector zit niet stil en bereidt zich volop voor op vergaderen in nieuwe stijl. Bent u er klaar voor? Het Nationale Park De Hoge Veluwe wel. Het Park Paviljoen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe is de locatie voor een vergadering, heisessie of een teamuitje. Onze vergaderruimtes bieden de ruimte om zowel binnen en buiten elkaar te ontmoeten.

Volop ruimte voor groepen

Met ruim 5.400 hectare aan bossen, heide, zandverstuivingen en open vlaktes is er binnen het Park voldoende ruimte voor uw bijeenkomst of evenement. U kunt in onze moderne ontvangstruimtes vergaderen of een inspirerende teamdag organiseren. Ook kunt u bij ons lekker naar buiten om te genieten van de natuur, om een frisse neus te halen of inspiratie te verkrijgen. Uiteraard wordt uw dag geheel begeleid door ons personeel en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Het Park Paviljoen

Het Park Paviljoen in het centrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is in de zomer van 2019 in gebruik genomen. Het gebouw is ruim opgezet en bevindt zich in een rustige omgeving, die u in een directe verbinding met buiten brengt. In de vier lichte en moderne ruimtes ontvangt u uw gasten en organiseert u een bijzondere vergadering met voldoende afstand. Elke ontvangstruimte is dusdanig ingericht dat het u en uw gezelschap aan niks ontbreekt; de hele dag verse koffie en thee vanuit onze foyer, hoogwaardige audio- en visuele middelen, schrijfwaren voor de deelnemers en een trainerstoolkit.

De mogelijkheden om een succesvolle dag te organiseren zijn talrijk; wat dacht u bijvoorbeeld van een take-away lunch in een picknicktasje voor elke gast? U kunt bovendien altijd gebruik maken van onze 1.800 gratis Witte Fietsen, die verspreid door het Park staan. Lunchen en dineren met producten uit eigen Park, of een actieve workshop waarbij het Park als inspiratie dient. Als dat geen geslaagd samenzijn oplevert.

Steun het Park met uw bijeenkomst!

Door bij ons te vergaderen, een teambuilding te organiseren, een brainstormsessie te houden of een heisessie te doen, draagt u bij aan de instandhouding van al het moois dat het Park te bieden heeft. Tegelijkertijd kunt u zelf natuurlijk genieten van de prachtige natuur. Dankzij uw bijeenkomst zorgt u ervoor dat wij dit bijzondere gebied kunnen blijven onderhouden.