Personeelsuitje & bedrijfsevent

Laat u inspireren door de natuur en kies voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe als locatie voor uw personeelsuitje of bedrijfsevent. Combineer de prachtige omgeving met activiteiten in de buitenlucht en de nieuwste faciliteiten om er een onvergetelijke dag van te maken!

Lunch- en dinermogelijkheden

Een picknicktasje voor een lunch op de hei, een heerlijk diner met producten uit eigen Park voor een collega die 25 jaar in dienst is, een dagje weg voor uw medewerkers of verras uw relaties met een programma vol activiteiten. Natuurlijk op De Hoge Veluwe! Wij maken graag samen met u een compleet programma voor uw dag. De sfeervolle ontvangstruimtes of de evenementenweide staan tot uw beschikking.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om te genieten van een heerlijke maaltijd voor, tijdens of na de activiteiten. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen Park of van lokale leveranciers.

Maak uw uitje of event compleet met onze activiteiten en workshops

Neem uw gasten mee de buitenlucht in voor een ontspannende activiteit of een creatieve teambuildingsessie. In het Park kunt u kiezen voor de meest uiteenlopende activiteiten: ga wild spotten, boek een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus, bezoek het Kröller-Müller Museum, ga schilderen in de natuur of leef u uit tijdens een houthakworkshop. Er zijn tal van mogelijkheden voor een gevarieerd programma en uiteraard staan de 1.800 gratis Witte Fietsen tot uw beschikking.

Activiteitenoverzicht

 

Voorbeeldprogramma Teamuitje

10.00 uur - Welkomstmoment voor alle medewerkers met een kop koffie en een plak krentenwegge met roomboter.

10.30 uur – Eerste ronde activiteiten waarbij onze natuurgids een deel van de groep meeneemt op de Witte Fietsen. Het andere deel van de groep gaat met een kunstenares het Park in om met natuurlijke producten een kunstwerk te maken.

12.30 uur – Terugkomst van de activiteiten. Wij delen een goed gevulde picknicktas uit om te nuttigen op de picknickweide. De tas is gevuld met belegde sandwiches, gevulde wraps, handfruit, zoetigheden en een flesje sap.

13.30 uur – Tweede ronde activiteiten waarbij een deel van de groep voor een cursus fotografie met de smartphone het bos in gaat, en het andere deel een mooi landschap gaat schilderen.

15.30 uur – Wij serveren een aangeklede borrel op het exclusieve terras van onze dinerzaal. Hierbij heeft u de mogelijkheid om informeel af te sluiten terwijl iedereen geniet van een pasteitje met wildstoof uit eigen Park.

17.00 uur – Wij steken de barbecue aan zodat iedereen kan genieten van een wildbarbecue met uitsluitend producten uit eigen Park. Op het menu: wildhamburger, hertenbiefstuk, hertensaté en wildbraadworst.

Wilt u liever uw medewerkers of relaties verrassen met een mooie dag in het Park?

Ga dan voor onze medewerkerspakketten. Hiermee geeft u een compleet verzorgde dag in het Park cadeau.

Contact

Benieuwd hoe uw bedrijfsjubileum, teamdag of event eruit kan zien? Neem dan contact op met de afdeling Reserveringen via 055-8330833 of reserveringen@hogeveluwe.nl en laat u ontzorgen met een mooi programma dat wij voor u samenstellen.