Vergaderen & presentaties

Het Park Paviljoen is een bijzondere vergaderlocatie midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Binnen enkele stappen staat u midden in de natuur en kunt u een frisse neus halen of inspiratie opdoen. Het Park Paviljoen en het Park bieden ruimte om met een veilige afstand samen te komen voor een zakelijke ontmoeting.

De Hoge Veluwe als locatie voor uw vergadering

Met 5.400 hectare grond, 1.800 gratis Witte Fietsen, diverse activiteiten en tochten, drie musea en de best beheerde biodiversiteit van Europa is Het Nationale Park De Hoge Veluwe bij uitstek geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Eenmaal door de poorten van het Park? Dan hoeft u voor een compleet verzorgde dag het Park niet meer uit. Wij hebben vier compleet ingerichte zalen beschikbaar voor gezelschappen tot 160 gasten. Elke ontvangstruimte beschikt over audio- en visuele middelen, schrijfwaren en trainerstoolkit.

Of u nu kiest voor een ontvangst met presentatie, een smaakvolle lunch, een teambuildingactiviteit in de natuur, een culinair diner met producten uit eigen Park of een compleet dagprogramma. Ons team staat graag voor u klaar en zorgt dat het aan niks ontbreekt zodat u zich kunt richten op de inhoud!

 

Zaal 1 (103 m²) en zaal 2 (83 m²)
 

Zaal 3 (51 m²)
 

Zaal 4 (138 m²) 
 

Foyer
 

Zaalspecificaties

Maak uw dag compleet met een activiteit of workshop

Geef uw vergadering net even dat beetje meer door een activiteit toe te voegen aan uw dagprogramma. Het aanbod is uiteenlopend en u hoeft er het Park niet voor uit. Wild spotten, een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus of een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, hoe klinkt dat? Laat het team van Het Nationale Park De Hoge Veluwe u adviseren en bespaar tijd en energie. Zo kunt u zich focussen op de inhoud van uw vergadering of presentatie. Bekijk hieronder ons aanbod van uiteenlopende excursies en activiteiten. 

Activiteitenoverzicht

 

Voorbeeldprogramma van een bijzondere vergadering midden in de natuur

09.00 uur – U arriveert in ons Park Paviljoen waar onze gastheer of -vrouw de dag met u doorspreekt.

09.30 uur – Uw gasten komen binnen en worden welkom geheten in onze foyer met een kop verse cappuccino en iets lekkers. Gedurende de dag kunnen u en uw gasten in de foyer terecht voor koffie, thee en een kleine versnapering.

10.00 uur – De vergadering gaat van start in een van onze compleet ingerichte ruimtes. Het scherm, de laptop, geluidsinstallatie, flip-over, trainerstoolkit en schrijfwaren staan voor u klaar. Op de naamkaartjes staat een leuk weetje over het Park om uw gasten alvast te prikkelen en het creatieve proces op gang te brengen.

11.15 uur – Wij serveren een verfrissende vruchtensmoothie voor het gezelschap in de foyer. Bij lekker weer gaan de deuren open zodat iedereen van het ruime terras en de frisse lucht kan genieten, om vervolgens de vergadering voort te zetten.

12.30 uur – De lunch staat klaar met diverse luxe belegde broodjes, een kop verse soep, een warme snack en zoetigheden. U kunt de lunch in het Park Paviljoen nuttigen, maar even de natuur in kan natuurlijk ook. Wij geven onze lunch graag mee in de vorm van een picknickpakket.

13.30 uur – Onze natuurgids haalt het gezelschap op voor een fietstocht op de Witte Fietsen door het Park. De mooiste plekjes en interessantste verhalen komen hierbij aan bod. Iedereen kan even lekker uitwaaien om bij terugkomst weer aan de slag te gaan.

15.30 uur – Bij terugkomst serveren wij een stoombroodje met wildstoof uit eigen Park om de smaakpapillen te prikkelen.

16.00 uur – De dag wordt geëvalueerd en afgesloten met de plannen voor de komende periode.

17.00 uur – Een afsluitende borrel, een uitgebreid buffet, een barbecue met wild of een culinair 4-gangen diner zijn slechts enkele voorbeelden om de dag mee af te sluiten. Uiteraard maken wij gebruik van producten uit eigen Park of van lokale leveranciers.

Contact

Dit is slechts een voorbeeld van hoe uw dag eruit kan zien. Neem contact op met de afdeling Reserveringen via 055-8330833 of reserveringen@hogeveluwe.nl.