Zakelijk bezoek

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Brainstormen, meeting, presentatie, beurs, teambuilding, events, seminar, heisessie. Natuurlijk op De Hoge Veluwe!

Met 5.400 hectare grond, 1.800 gratis Witte Fietsen, Musea en de best beheerde biodiversiteit van Europa is Het Nationale Park De Hoge Veluwe bij uitstek geschikt voor een team uitje of zakelijk event. Eenmaal door de poorten op het Park? Dan hoeft u voor een compleet verzorgde dag niet meer van uw plek. Met ruimtes binnen beschikbaar voor gezelschappen tot ca. 275 gasten. En een picknick/evenementen weide waar tot 3.000 gasten kunnen laten genieten! Dus alles onder (of zonder) één dak. 

Maar wat te denken van een event op de (outdoor) Picknickweide? Laat u verrassen door de uiteenlopende mogelijkheden en prikkel jouw klanten, medewerkers en/of collega’s! 

Geef uw event of uitje net even dat beetje meer door een activiteit toe te voegen aan uw dag. Het aanbod is uiteenlopend en u hoeft er het Park niet voor af. Wild spotten, een rondleiding in het Jachthuis Sint Hubertus of een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, hoe klinkt dat? Laat het team van Het Nationale Park De Hoge Veluwe je adviseren en bespaar jezelf tijd en energie. Zo kun jij je focussen op de inhoud!

Meer weten? Neem contact op met de afdeling reserveringen:

Tel: 0800 8353628
Mail: reserveringen@hogeveluwe.nl