Eindejaars- en nieuwjaarsevenementen

Wij nodigen u uit vast na te denken over het creëren van nieuwe herinneringen en helpen daar graag een handje bij. Met een drietal arrangementen ter inspiratie geven we vast een voorzetje.

Wij nodigen u uit vast na te denken over het creëren van nieuwe herinneringen en helpen daar graag een handje bij. Met een drietal arrangementen ter inspiratie geven we vast een voorzetje. De arrangementen zijn met zorg en aandacht samengesteld ter inspiratie en geven u een 100% herinnering-garantie. Liever een persoonlijk voorstel? Op verzoek denken wij graag mee om een herinnering op maat te verzorgen.

Partners en Sponsoren van het Park ontvangen 10% korting op de onderstaande benoemde tarieven. Ook partner worden? Bekijk hoe u ons kunt steunen.

Zie hieronder de drie arrangementen:

Uniek:

Na een warme ontvangst met koffie, thee, warme chocolademelk of Glühwein met een lekkernij ontdekt u het Park met collega’s; te voet of op één van de 1.800 Witte Fietsen. Een natuurgids zorgt ervoor dat u niets mist en wellicht zelfs de ‘Big 4’ gaat spotten! Sluit uw dag af met een smakelijke lunch middenin het Park.
€ 27,95 p.p.*

Bijzonder:

Eerst even uitbuiken na een heerlijke ontvangst met lunch, voordat u te voet of per fi ets het Park gaat ontdekken met een natuurgids! Aan het einde van de middag toost u midden in het Park op een geslaagd samenzijn. Om het geheel nog feestelijker te maken verzorgen wij hierbij een winters warm hapje, geheel in stijl van de dag.
€ 34,95 p.p.*

Uitmuntend:

Eigenlijk heeft u, om het Park volledig te kunnen beleven, een complete dag nodig. Na een ontvangst ontdekt u met uw collega’s te voet of fiets het Park samen met een natuurgids! Kom even bij met een smakelijke lunch en vervolg uw dag met een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus. Aan het eind van de dag blikt u terug op uw avonturen onder het genot van een smakelijk diner in het Parkrestaurant. 
€ 59,95 p.p.*

* Tarieven gelden vanaf 20 personen

Meer weten? Neem contact op met de afdeling reserveringen:

Tel: 055-8330833
Mail: reserveringen@hogeveluwe.nl