De Hoge Veluwe Cadeaukaart

Met De Hoge Veluwe Cadeaukaart geeft of ontvangt u een leuk cadeau. U kunt de kaart gebruiken om leuke producten te kopen in de Parkwinkel, of om te genieten van lekker eten en drinken bij één van onze horecalocaties. Ook kunt u met deze Cadeaukaart entreetickets kopen voor het Park. Meer informatie over waar de Cadeaukaart te koop is, hoe lang deze geldig is en waar u deze kunt besteden leest u hieronder.

Waar kunt u de Cadeaukaart kopen?

De Hoge Veluwe Cadeaukaart is te koop in de Parkwinkel. Elke Cadeaukaart heeft een eigen uniek kaartnummer.

Geldigheidsduur en waarde Cadeaukaart

De Hoge Veluwe Cadeaukaart heeft een maximale waarde van € 150,-. U kunt de geldigheidsduur en het tegoed van de Cadeaukaart opzoeken door de QR-code te scannen met de camera op uw mobiele telefoon. Of door naar deze website te gaan en daar het nummer van de Cadeaukaart in te vullen.

Hoe is de Cadeaukaart te besteden?

De Cadeaukaart is te besteden binnen Het Nationale Park De Hoge Veluwe, bij de volgende locaties:

  • de drie entrees van het Park: Otterlo, Hoenderloo en Schaarsbergen. De Cadeaukaart kan ook gebruikt worden voor de aanschaf van entreetickets voor het Park.
  • de Parkwinkel
  • het Parkrestaurant
  • Theehuis De Kemperberg
  • de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus
  • het Museonder

Het tegoed van de Cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden gebruikt en kan op meerdere momenten worden besteed. Bij inwisseling van het tegoed kunt u op de hierboven aangegeven locaties aangeven welk bedrag van de Cadeaukaart u wilt verzilveren.

Het tegoed is twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum.  Zodra deze datum is verstreken, verliest de Cadeaukaart zijn waarde en kan deze niet meer worden gebruikt. Het resterende bedrag wordt gedoneerd aan Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

 

Heeft u vragen?

Staat uw vraag er niet tussen of heeft u (technische) problemen of een klacht over de Cadeaukaart, neem dan contact op met reserveringen@hogeveluwe.nl.

Bekijk de alle voorwaarden van de Cadeaukaart hier.