Het Park in uw testament

Atie Hoekwater groeide op in de Haarlemmermeer en verhuisde samen met haar man in 1986 naar hun droomhuis in de buurt van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

‘Op een zomeravond nam onze overbuurman ons mee voor een avondwandeling in het Park en we waren direct verkocht. De serene rust, de natuurpracht in elk jaargetijde, de wildpopulatie: het is puur genieten…! Het Bosje van Staf, de vele overdekte observatieplaatsen, een onvergetelijk stil moment met het prachtige uitzicht bij de vijver van Jachthuis Sint Hubertus, met een glas wijn bij de open haard in het Park Paviljoen: ik heb talloze geliefde plekken. Al die belevenissen hebben ervoor gezorgd dat het Park een bijzonder plekje in mijn hart heeft gekregen. 

Voor mijn man en mij was het duidelijk, dat we willen nalaten aan een plek waarmee we ons verbonden voelen, waar we plezier beleven en die dichtbij ons staat. De krachtige doelen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waarbij alles erop gericht is om ook toekomstige generaties van deze unieke combinatie van natuur en cultuur te kunnen laten genieten, sluiten daar naadloos op aan. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn nalatenschap op een goede manier besteed gaat worden.’

Wilt u het Park opnemen in uw testament? Kijk dan hier voor meer informatie.

 

Image