Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Avondrondleidingen Jachthuis Sint Hubertus

Woensdag 19 juli 2017

Het Jachthuis is één van de meest bijzondere monumenten in ons land. In het Jachthuis worden rondleidingen verzorgd door de vijf belangrijkste vertrekken. Omdat wij graag iedereen de kans willen bieden het Jachthuis te bezoeken hebben wij in de zomervakantie (vrijdag 21 juli t/m zondag 20 augustus) ook in de avond twee rondleidingen.

Jdp9030917 149bs

Hierdoor heeft u alle tijd om overdag te genieten van een mooie wandel- of fietstocht door Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarnaast kunt u de avondrondleiding ook combineren met bijvoorbeeld een lekkere maaltijd in het Parkrestaurant.

Verder is de Theekoepel naast het Jachthuis Sint Hubertus tijdens deze periode op weekenddagen ook extra lang geopend. Van vrijdag t/m zondag kunt u hier tot 20.30 uur terecht voor een drankje en kleine versnapering.

Klik voor actuele beschikbaarheid en om te reserveren op onderstaande button, of informeer bij één van de ingangen van het Park, het Bezoekerscentrum of de Theekoepel naast het Jachthuis.

Reserveer avondrondleiding

Praktische informatie

Data: vrijdag 21 juli t/m zondag 20 augustus 2017
Tijdstip: dagelijks om 18.30 en 19.30 uur
Locatie: Jachthuis Sint Hubertus
Kosten: € 4 per volwassene en € 2 per kind (excl. entree Park)