Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Wegwerkzaamheden ten zuiden van het Park

Donderdag 21 februari 2019

Vanaf maandag 11 maart 2019 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Koningsweg (N311) en de Apeldoornseweg (N784) in Arnhem. Dit heeft ook invloed op de bereikbaarheid van het Park en met name ingang Schaarsbergen.

Afzettingonderpark

In opdracht van de Provincie Gelderland gaat Dostal Wegenbouw werkzaamheden uitvoeren aan de Koningsweg (N311) en de Apeldoornseweg (N784) in Arnhem. De verkeersveiligheid wordt verbeterd en de verharding wordt onderhouden.

De werkzaamheden zijn verdeeld in verschillende fases waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd. Kijk op het kaartje hierboven en in het schema hieronder.

Werkzaamheden2nl

Het Park heeft drie ingangen: in Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen. Tijdens de wegwerkzaamheden is het voor bezoekers vanuit het zuiden en oosten in veel gevallen sneller om voor ingang Hoenderloo te kiezen. Klik hier voor alle adressen.