Speeltuin tijdelijk gesloten

Maandag 04 maart 2019

De speeltuin in het centrumgebied is tijdelijk gesloten i.v.m. werkzaamheden aan het nieuwe Park Paviljoen. De speeltuin wordt in week 23 (de week van 3 juni 2019) weer in gebruik genomen.

Speeltuinhv

In het centrumgebied wordt momenteel druk gebouwd aan ons nieuwe, multifunctionele publieksgebouw. Ook de parkeerplaats wordt verplaatst. In verband met deze werkzaamheden, krijgen ook de diverse speeltoestellen uit de speeltuin een nieuwe plek. Het verplaatsen neemt enige tijd in beslag, maar wij proberen dit zo snel mogelijk af te ronden.

Kinderactiviteiten

Voor kinderen is er gelukkig nog veel te doen; zo is het Museonder elke dag open. Liever buiten op ontdekking? U kunt samen met de kinderen verschillende speurtochten volgen vanaf het Bezoekerscentrum, waaronder de nieuwe Lepelkoen Speurtocht.

Wij houden u op deze plek op de hoogte van de voortgang van de speeltuin. Onze excuses voor het ongemak!