Informatie over de aangescherpte Coronamaatregelen in het Park

Donderdag 15 oktober 2020

Lees hier meer informatie over de gezondheidscheck en de aangescherpte maatregelen in het Park.

Gezondheidscheck

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het Coronavirus vragen wij u om een gezondheidscheck in te vullen op de dag van uw bezoek aan het Park. Dit kunt op de dag zelf vanuit huis doen via ikbezoek.nl/de-hoge-veluwe of door de QR-code hieronder te scannen. Ook is het mogelijk om de QR-code te scannen bij de ingang van het Park. Na het invullen krijgt u een scherm te zien met bevestiging van de check. Dit scherm laat u vervolgens bij de ingang aan de portier of aan de kaartcontroleur zien. De gegevens die u invult worden na twee weken automatisch verwijderd en worden alleen met de GGD gedeeld voor het bron-en contactonderzoek.

Voorzieningen

Het Park Paviljoen en de Parkwinkel zijn geopend, het Parkrestaurant is alleen geopend voor het afhalen van consumpties. Het terras van het Parkrestaurant is gesloten, ook mag u niet plaatsnemen in het restaurant. Daarnaast zijn de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus, de foodcontainer en Theehuis de Kemperberg geopend voor het afhalen van eten en drinken. Het Museonder is geopend, hier geldt wel een restrictie van maximaal 30 personen. De toiletten in het Park Paviljoen, Museonder en bij het Jachthuis zijn geopend. De wildobservatieplaatsen zijn geopend, de vogelhutten blijven gesloten.

Evenementen en activiteiten

Er worden geen evenementen georganiseerd tot nader order. De activiteiten die u reserveert door middel van tijdsloten gaan door. Ook de kinderactiviteiten "een echte speurtocht" en "de dieren tienkamp" gaan door, inschrijven hiervoor is niet nodig. Bij de activiteiten zijn er passende maatregelen getroffen om dit Coronaproof in te richten. Er is een aantal activiteiten die geannuleerd zijn in verband met de aangescherpte maatregelen. Dit gaat om de volgende activiteiten: demonstratie wild slachten, de Jachthoornblazers en de Lowa Experience Trailer. Indien er vanwege de aangescherpte maatregelen een activiteit niet doorgaat waarvoor u zich ingeschreven heeft door middel van een tijdslot, zult u hier vooraf over geïnformeerd worden.