Informatie over de aangescherpte Coronamaatregelen in het Park

Woensdag 18 november 2020

Lees hier meer informatie over de gezondheidscheck en de aangescherpte maatregelen in het Park.

Gezondheidscheck

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het Coronavirus vragen wij alle bezoekers van dertien jaar en ouder om een gezondheidscheck in te vullen op de dag van uw bezoek aan het Park. Dit kunt op de dag zelf vanuit huis op uw telefoon doen via ikbezoek.nl/de-hoge-veluwe of door de QR-code hieronder te scannen. Ook is het mogelijk om de QR-code te scannen bij de ingang van het Park. Na het invullen krijgt u een scherm te zien met bevestiging van de check. Dit scherm laat u vervolgens bij de ingang aan de portier of aan de kaartcontroleur zien. De gegevens die u invult worden na twee weken automatisch verwijderd en worden alleen met de GGD gedeeld voor het bron-en contactonderzoek.

Voorzieningen

Het Park Paviljoen en de Parkwinkel zijn geopend, het Parkrestaurant is alleen geopend voor het afhalen van consumpties. Het terras van het Parkrestaurant is gesloten, ook mag u niet plaatsnemen in het restaurant. Daarnaast zijn de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus en de foodcontainer in het centrum van het Park in de weekenden geopend voor het afhalen van eten en drinken. Ook de musea in het Park zijn vanaf donderdag 19 november weer geopend. Voor het Museonder hoeft u niet te reserveren, hier geldt wel een restrictie van maximaal 30 personen. Het Jachthuis Sint Hubertus kunt u alleen bezoeken door vooraf te reserveren. Tevens zijn de toiletten in het Park Paviljoen, aan de buitenzijde van het Museonder en bij het Jachthuis open. De wildobservatieplaatsen zijn geopend, de vogelhutten blijven gesloten. Het Kröller-Müller Museum is geopend. Voor meer informatie zie website www.krollermuller.nl.

Activiteiten

Activiteiten waarvoor u moet reserveren of al eerder gereserveerd heeft gaan in principe door. Mocht vanwege de aangescherpte maatregelen een activiteit waarvoor u gereserveerd heeft niet doorgaan, wordt u hier vooraf per mail of telefonisch over geïnformeerd. Bij alle buitenactiviteiten met een gids kunt u met maximaal 3 personen deelnemen, kinderen tot en met 12 jaar uitgezonderd. Voor rondleidingen in het Jachthuis geldt een maximum van 6 personen, inclusief kinderen tot en met 12 jaar. Er worden tot nader orde geen evenementen georganiseerd.