Alle activiteiten tot nader order geannuleerd

Dinsdag 15 december 2020

In verband met de aangescherpte Coronamaatregelen zijn alle activiteiten, excursies en rondleidingen tot nader order geannuleerd.

Het Park blijft zo lang als mogelijk beperkt geopend, het Jachthuis Sint Hubertus, het Museonder en het Kröller-Müller Museum zijn wel gesloten. De toiletten blijven geopend; consumpties kunnen gekocht worden bij het uitgiftepunt van het Park Paviljoen, de foodcontainer en de huisjes op het Marchantplein en de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus.

 Kijk op www.hogeveluwe.nl/corona voor alle maatregelen.

Gezondheidscheck

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het Coronavirus vragen wij alle bezoekers van dertien jaar en ouder om een gezondheidscheck in te vullen op de dag van uw bezoek aan het Park. Dit kunt u op de dag zelf vanuit huis op uw telefoon doen via ikbezoek.nl/de-hoge-veluwe of door de QR-code hieronder te scannen. Ook is het mogelijk om de QR-code te scannen bij de ingang van het Park. Na het invullen krijgt u een scherm te zien met bevestiging van de check. Dit scherm laat u vervolgens bij de ingang aan de portier of aan de kaartcontroleur zien. De gegevens die u invult worden na twee weken automatisch verwijderd en worden alleen met de GGD gedeeld voor het bron-en contactonderzoek.

Doe hier alvast de Gezondheidscheck

Voorzieningen

Het Park Paviljoen en de Parkwinkel zijn geopend, het Parkrestaurant is alleen geopend voor het afhalen van consumpties. Het terras van het Parkrestaurant is gesloten, ook mag u niet plaatsnemen in het restaurant. Daarnaast zijn de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus en de foodcontainer in het centrum van het Park geopend voor het afhalen van eten en drinken. Het Jachthuis Sint Hubertus is gesloten. De toiletten in het Park Paviljoen, aan de buitenzijde van het Museonder en bij het Jachthuis zijn open. De speeltuin is geopend, evenals de wildobservatieplaatsen; de vogelhutten blijven gesloten. Het Kröller-Müller Museum is gesloten, voor meer informatie zie www.krollermuller.nl.