Nieuwbouw

Het Park bouwt
ontdek meer

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Het Park is aan het bouwen. In het Centrumgebied verrijst momenteel een nieuw multifuntioneel publieksgebouw. Op deze plek blijft u op de hoogte van de vorderingen.

Het gebouw
Het nieuwe gebouw van Het Nationale Park De Hoge Veluwe wordt het hart van het Park, de plek waar bezoekers elkaar treffen en samen de schoonheid van natuur, kunst en architectuur kunnen beleven. Het multifunctionele gebouw zal het Parkrestaurant, een informatiecentrum, zalen en de Parkwinkel huisvesten.

Het ontwerp is van de hand van de architectencombinatie Monadnock/De Zwarte Hond, Antea Group is verantwoordelijk voor de uitvoering. Het nieuwbouwproject is mede tot stand gekomen dankzij de aanzienlijke bijdrage van de Provincie Gelderland, sponsors, begunstigers, fondsen en particulieren.

Bekijk hier de foto's van de werkzaamheden

Bedenk de naam van het nieuwe gebouw!
Op De Hoge Veluwe hebben de gebouwen doorgaans een naam. Denk aan de Pampel en Jachthuis Sint Hubertus. Voor het in aanbouw zijnde nieuwe publieksgebouw zijn we nu ook op zoek naar een passende naam. Stuur uw suggestie in en wellicht kiest de jury de door u gekozen naam! Is dat het geval, dan bent u genodigde bij de opening van het Landhuis, én wint u een Landroversafari en een diner voor acht man in wat nu nog het Landhuis wordt genoemd. Inzendingen per mail vóór 31 december a.s. naar marketing@hogeveluwe.nl.
 

Op de hoogte blijven via de speciale nieuwsbrief over de nieuwbouw? Hier meldt u zich aan!

Nieuwsbrief nieuwbouw 

Bekijk de vorderingen