Fonds op naam

Een persoonlijke bijdrage aan een duurzame toekomst

Met de oprichting van een Fonds op Naam, steunt u Het Nationale Park De Hoge Veluwe op een persoonlijke manier. Met uw Fonds kunt u bijdragen aan specifieke projecten, bijvoorbeeld op het gebied van educatie, wetenschappelijk onderzoek en biodiversiteit.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij een Fonds op Naam staat de persoonlijke aanpak centraal, ook bij de privileges die wij u bieden. We houden u graag jaarlijks op de hoogte met een jaarlijks bezoek aan het project dat u steunt. Daarnaast ontvangt u privileges waarmee u samen met familie en vrienden het Park kunt bezoeken. U ontvangt vier Relatiekaarten voor gratis toegang tot het Park (voor kaarthouder met en auto + vier introducés), een jaarlijkse uitnodiging voor een exclusief Kring-evenement en heeft u de mogelijkheid om een lunch of diner te organiseren in de Pampel voor 20 personen. Indien gewenst vermelden wij uw Fonds op Naam op onze website en in ons jaarverslag.

Welke mogelijkheden zijn er?

U kunt een Fonds op naam oprichten vanaf een bedrag van € 25.000,- per jaar, voor minimaal vijf jaar. Daarmee doet u een zogeheten ‘Periodieke Gift’, die u volledig kunt aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Zie voor meer informatie de website van de belastingdienst. Onze steunstichting het Hoge Veluwe Fonds heeft een ANBI-status en is in het bezit van het CBF-keurmerk.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjon Lambooij (Hoofd Fondsenwerving) via lambooij@hogeveluwe.nl of +31 6 83 52 70 88.