Fonds op naam

Een persoonlijke bijdrage aan een duurzame toekomst

Met de oprichting van een Fonds op Naam, steunt u Het Nationale Park De Hoge Veluwe op een persoonlijke manier. Met uw fonds kunt u bijdragen aan specifieke projecten, bijvoorbeeld op het gebied van educatie, wetenschappelijk onderzoek en biodiversiteit.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij een Fonds op Naam staat de persoonlijke aanpak centraal, ook bij de privileges die wij u bieden. We houden u graag jaarlijks op de hoogte van de ontwikkelingen door een persoonlijke afspraak voor een bezoek aan het project dat u steunt. Daarnaast ontvangt u vier Relatiekaarten voor gratis toegang tot het Park (voor kaarthouder met en auto + vier introducés), een jaarlijkse uitnodiging voor een exclusief Kring-evenement en heeft u de mogelijkheid om een lunch of diner te organiseren in de Pampel voor 20 personen. Indien gewenst vermelden wij uw Fonds op Naam op onze website.

Welke mogelijkheden zijn er?

U kunt een Fonds op naam oprichten vanaf een bedrag van € 25.000,- per jaar, voor minimaal vijf jaar. Daarmee doet u een zogeheten ‘Periodieke Gift’, die u volledig kunt aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Zie voor meer informatie de website van de belastingdienst. Onze steunstichting het Hoge Veluwe Fonds heeft een ANBI-status

Meer weten?

We maken graag een afspraak om nader met elkaar van gedachten te wisselen over uw wensen. Hiervoor u contact opnemen met onze collega Margot Palmen via fondsenwerving@hogeveluwe.nl.