Vriendenkringen

Uw bijdrage aan een duurzame toekomst

Met de steun van de leden van onze Vriendenkringen kunnen wij diverse projecten uitvoeren die nodig zijn om het Park te verduurzamen, de biodiversiteit te versterken, schoolkinderen meer te leren over natuur en het Park goed bereikbaar te houden voor iedereen. U steunt het Park door middel van een periodieke schenking waarmee uw donatie fiscaal aftrekbaar is.

Wordt u lid van een van onze Vriendenkringen?

Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft drie Vriendenkringen, waar u als lid kunt bijdragen aan een duurzame toekomst voor De Hoge Veluwe:

Deelense Veld Kring  -  vanaf € 1.000 per jaar (netto € 630)*

Oud-Reemsterzand Kring – vanaf € 5.000 per jaar (netto € 3.150)*

Braamsveld Kring - vanaf € 10.000 per jaar (netto € 6.300)*

Als lid van een onze Vriendenkringen bent u op een persoonlijke manier betrokken bij het Park. U kunt, samen met de andere Kringleden, genieten van exclusieve evenementen, ontvangt privileges waarvan u samen met uw familie en andere vrienden van het Park kunt genieten en ontvangt u de Gulle Gevers Nieuwsbrief.

U kunt hier het aanmeldformulier downloaden. Deze kunt u ons toesturen per mail via fondsenwerving@hogeveluwe.nl of per post naar Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, t.a.v. afdeling Fondsenwerving, antwoordnummer 2001, 7350 ZX Hoenderloo (geen postzegel nodig).

Word Vriend


Donateur aan het woord

‘Mijn liefde voor de natuur en Het Nationale Park De Hoge Veluwe is ontstaan in mijn kinderjaren. Ik bracht veel tijd in de Veluwse bossen door al speurend naar cantharellen, bosbessen en eikels. Nadat ik vele jaren jaarkaarthouder ben geweest, heb ik onlangs besloten om het Park te steunen met een periodieke schenking. Met mijn lidmaatschap van de Vriendenkring draag ik bij aan behoud van dit door mij geliefde natuurgebied.’

Image
Jan Meijer, lid VriendenkringLees hier zijn verhaal.

 

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjon Lambooij (Hoofd Fondsenwerving) via lambooij@hogeveluwe.nl of +31 6 83 52 70 88 of Annewil Nieuwenhuizen (Medewerker Fondsenwerving) via nieuwenhuizen@hogeveluwe.nl of +31 6 82 21 49 25.

* Nettobedragen zijn gebaseerd op belastingvoordeel in box I in 2024, voor een periodieke schenking van vijf jaar.