Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Steun het Park met uw bedrijf

Een partnership biedt uw organisatie én Het Nationale Park De Hoge Veluwe tal van kansen en mogelijkheden.

Steun ons met uw bedrijf en toon maatschappelijk verantwoorde betrokkenheid. U steunt de even unieke als overweldigende natuur van De Hoge Veluwe, in Nederland bij bijna iedereen bekend. Een zeer sympathiek gebaar richting uw (toekomstige) klanten en uw eigen medewerkers!

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een Stichting met een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw giften zijn daardoor fiscaal aftrekbaar en het Park hoeft geen belasting te betalen over uw gift.

Uw bijdrage investeren wij direct in de ontwikkeling van duurzame natuurprojecten, het verbeteren van voorzieningen, het nieuwe ‘Hart’ van het Park en educatieve projecten.

Wat wij willen is een duurzame partnership aangaan met u als organisatie. Benieuwd welke bedrijven al een partnership zijn aangegaan met ons? Klik dan op de onderstaande button:

Partners

Een partnership betekent tweerichtingsverkeer, wat in dit geval inhoudt dat u ook veel van ons mag verwachten:

• Logovermelding (600.000 bezoekers Park, 700.000 unieke websitebezoeken per jaar)
• Begunstigerkaarten en losse toegangskaarten voor uw relaties
• Unieke vergaderlocaties voor uw management en relaties in het Park
• Ruimte in het Park voor uw productpresentaties of klantencontactdagen
• Uitnodigingen voor bedrijfsevents (mogelijkheid te netwerken)

Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden die er voor u zijn om Het Nationale Park De Hoge Veluwe met uw organisatie te ondersteunen. Neem voor meer informatie en advies op maat contact op via onderstaand contactformulier met Harald de Boer, adjunct-directeur fondsenwerving:

Steun Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.